Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu, tensiuni în culisele "Bravo, ai stil! Celebrities". S-au certat din cauza unei concurente

Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu au avut o mică dispută din cauza unei concurente. Totul s-a întâmplat în culisele "Bravo, ai stil! Celebrities".

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu, tensiuni în culisele


In articol:

Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu, jurați la "Bravo, ai stil! Celebrities" , s-au certat din cauza Biancăi Rus. Raluca l-a mustrat puțin pe Botezatu, deoarece i s-a părut că a fost prea dur cu Bianca.

 

Raluca Bădulescu susține că, deși Bianca nu are cele mai reușite ținute, concurenta "Bravo, ai stil! Celebrities" se străduiește și muncește pentru aparițiile în emisiune. Jurata este de părere că Botezatu ar fi trebuit să fie mai blând cu Bianca Rus, măcar de încurajare.

Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu, tensiuni în culisele

Citeste si: Bianca Rus de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, dezvăluiri uluitoare despre bărbatul cu care a fost măritată două săptămâni: ”Fostul soț mi-a cerut bani la divorț”

Citeste si: Scandalul continuă între Andreea Tonciu și Maria Ilioiu la Bravo, ai stil! Celebrities: ”E fata aia care a făcut sex în direct la tv”

Citeste si: Andreea Tonciu a izbucnit în plâns în culisele emisiunii „Bravo, ai Stil! Celebrities”. Ce a sensibilizat-o pe concurentă

"Eu și cu Botezatu ne-am cam certat. Ea se chinuie pentru ținutele astea, le studiază. Nu poți să o desființezi.", a spus Raluca Bădulescu la "Bravo, ai stil! Celebrities".

Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu, tensiuni în culisele

Cătălin Botezanu susține că este corect și că nu are nimic cu nimeni

"Tu, ca jurat, nu o să spui că ai desființat-o. Azi o să fac la fel. Fetele trebuie să înțeleagă că eu nici nu le cunosc, eu n-am nimic cu ea, cu nimeni. Eu am spus ce am avut de spus din punct de vedere stilistic. Eu vreau ca ea, atunci când pleacă de aici, să fie cea mai stilată.", a spus Cătălin Botezanu la "Bravo, ai stil! Celebrities".

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate