Raluca de la Puterea Dragostei, apel disperat! Gestul neașteptat al controversatei concurente

Raluca de la Puterea Dragostei a făcut un apel umanitar către fanii săi. Ramon Chicireanu, un talentat bucătar, fost concurent Masterchef, este grav bolnav. Tânărul are cancer limfatic și are nevoie de ajutor.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

 


In articol:

fara descriere

Raluca Munte de la Puterea Dragostei a aflat de povestea lui Ramon Chicireanu și le-a cerut fanilor ei ajutorul pentru salvarea tânărului. ”Nu-mi vine să cred!”, a scris Raluca

”Donează acum și oferă-i lui Ramon o minune! Te rog donează și tu...orice sumă mică e un pas spre salvarea lui”,  este mesajul pe care Raluca de la Puterea Dragostei l-a publicat, care a adăugat și conturile. 

fara descriere

Ramon Chicireanu este un bucătar talentat, el a devenit cunoscut după participare la Masterchef, în urmă cu câțiva ani. Ramon a fost diagnosticat în urmă cu doi ani cu cancer limfatic, iar în 2018 a fost operat în Germania.

Din păcate, boala a recidivat agresiv, iar acum Ramon  Chicireanu are nevoie de sprijin financiar pentru a relua tratamentele.

Citeste si: Niciodată nu ai văzut-o pe Simona Halep așa. Campioana suferă din plin

fara descriere

Citeste si: Anunt oficial: Coronavirus se raspandeste mai rapid in afara Chinei decat in interiorul tarii de unde a izbucnit epidemia

Ramon Chicirceanu, fost concurent Masterchef, suferă de cancer limfatic

 ”Nu există cuvinte care să poată reproduce întru totul suferinţa acestui om. Şi nici imagini suficient de expresive. Doar Ramon ştie ce au însemnat toate acele operaţii şi zile de chinuri. Pozele lui sunt de-a dreptul înfiorătoare – surprind imaginea unui om bolnav, om care a trecut prin experienţe greu de închipuit – plin de perfuzii, găurit, bandajat, umflat, foarte greu de recunoscut – acestea sunt imaginile unui om care duce o luptă pe viaţă şi pe moarte... Toate aceste investigaţii,  operaţii şi tratamente sunt extraordinar de costisitoare, iar Ramon îşi doreşte să continue această luptă pentru că el ştie cum să o câştige. Noi oamenii avem o putere fantastic – aceea de a ne ajuta aproapele, de multe ori depinde doar de noi să le oferim apropiaţilor o nouă şansă la viaţă“, se arată în textul campaniei iniţiate pe Facebook.

 Conturi deschise pentru donatii: Cont LEI: RO60UGBI0000062000230RON

Cont Euro: RO53UGBI0000062000231EUR SWIFT UGBIROBU

Titular cont Chicireanu Roxana Elena Cont deschis la Garanti BBVA

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate