Raluca de la ”Puterea Dragostei” nu a vrut să-și arate iubitul, dar din neatenție i-a ”scăpat” o poză

După despărțirea de Ricardo, Raluca de la ”Puterea Dragostei” a recunoscut, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, că s-a întors în brațele fostului ei iubit, un cântăreț și că, pentru moment, încearcă să îl țină departe de ochii icoditori ai presei, cu atât mai mult cu cât scandalul cu bărbatul cu care s-a iubit în show-ul Andreei Mantea a ajuns unul epocal.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

”Da, ne-am împăcat. Sunt cu el, acum vedem cum vom face ca relația noastră să funcționeze mai bine ca înainte. Cu Ricardo nu am mai vorbit deloc, nu văd de ce am mai face-o”, ne-a spus, în exlusivitate, Raluca de la ”Puterea Dragostei”.

Citeste si: Avem dovada! Ricardo de la ”Puterea Dragostei” este îndrăgostit! Cine i-a furat inima ex-ului Ralucăi

Citeste si: Raluca de la ”Puterea Dragostei” e decisă să se răzbune pe Ricardo și îl târăște prin tribunale! ”Nu îl las să scape” EXCLUSIV

Citeste si: Adrian îi ia apărarea lui Ricardo și o fac amândoi praf pe Raluca! Au vorbit despre partidele de sex: ”Lăsați băiatul în pace, că zice bine!”

Mai mult decât atât, ne-a recunoscut Raluca, iubitul pe care îl are acum este și el cunoscut. ”El e cântăreț, a fost la Vocea României. Ne înțelegem bine, am decis să o luăm de la început cu relația noastră. Nu, încă nu locuim împreună, dar va urma și acest pas. Nu pot să spun prea multe, nu ne-am gândit la căsătorie sau asemenea lucruri, vrem doar să ne bucurăm de iubirea noastră”, ne-a mai spus Raluca de la ”Puterea Dragostei”. Doar că, chiar dacă nu o spune, pasiunea pe care o simte pentru respectivul bărbat este una uriaşă, iar asta se poate vedea din gesturile pe care le are. Mai exact, de curând, Raluca de la ”Puterea Dragostei” şi+a schimbat husa de la telefon. Şi, dovedind că este îndrăgostită pânîă peste cap, şi-a comandat o husă personaliyată. Şi nu oricum, ci cu o fotografie mai mult decât sugestivă cu privire la relaţia pe care o are, cei doi fiind suprinşi în poza cu pricina în timpul unui sărut pasional, bărbatul pe care îl iubeşte fiind, la modul evident, expus.

fara descriere

Raluca de la ”Puterea Dragostei”, în depresie din cauza videochatului

Raluca, concurenta de la ”Puterea Dragostei”, a început să facă videochat încercând să facă rost de banii necesari pentru ea și pentru familia ei, doar că acest lucru a costat-o, de fapt, mai mult decât și-ar fi putut închipui. Cu toate acestea, recunoaște Raluca, salvarea ei a fost fostul ei iubit. ”M-am apucat de videochat crezând că pot să îmi ajut familia și pe mine în primul rând. Familia mea nu a știut de mine că fac acest lucru până la un moment dat când le-am recunoscut pentru că cedasem psihic! În vara anului 2017 l-am cunoscut pe fostul meu iubit. El a reușit să mă scoată din acel cerc vicios! Datorită lui am reușit să îmi termin studiile universitare și am ales să mă redresez! Nu pot să zic că îmi pare rău că am făcut acest lucru pentru că am avut de învățat multe lucruri, atât bune, cât și rele. Am învățat cum ar fi că eu trebuie să mă respect mai mult și că uneori banii nu au o valoare!”, ne-a spus, în exclusivitate, Raluca de la ”Puterea Dragostei”. În altă ordine de idei, Raluca a vorbit și despre depresia prin care a trecut din cauza videochatului, cu atât mai mult cu cât, în fața camerelor de luat vederi, concurenta de la ”Puterea Dragostei” era nevoită, adeseori, să satisfacă pofte sexuale care mai de care mai ciudate ale clienților săi. ”După ce am încheiat acest subiect din viață mea, mi-a fost foarte greu pentru că a ajuns să îmi fie rușine de mine. Mi-am pierdut toată încrederea în mine și îmi era teamă că acest subiect mă va urmări toată viață! În momentul când m-am înscris la emisiune nu m-am gândit că vor apărea poze! M-am înscris la această emisiune pentru că eu suferisem foarte mult după fosta mea relație și m-am rugat să cunosc pe cineva pentru sufletul meu. Când am ajuns în Turcia și am văzut că orice am făcut în trecut va ieși la iveală, am început să mă tem. Am recunoscut eu înainte ca acele poze să iasă la iveală! Nu mă simt tristă că au apărut pentru că îmi asum trecutul! Nu vreau să schimb ceva! Asta am făcut!”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Raluca de la ”Puterea Dragostei”.

fara descriere

Ricardo de la ”Puterea Dragostei”, în proces cu fosta lui iubită, Raluca

Raluca de la ”Puterea Dragostei” e decisă să îl ”termine” pe Ricardo după ce acesta a făcut o serie de dezvăluiri cât se poate de intime despre ceea cxe s-ar fi petrecut între ei, în timpul și după show-ul moderat de Andreea Mantea.

”Vă jur că tot ce spune el sunt doar invenții. Nu se poate să spună asemenea minciuni despre mine. Eu înțeleg că el face asta din goana pentru like-uri, pentru vizualizări, dar deja este prea mult. Nu o să îl las să scape cu ceea ce a zis, mai ales că m-a făcut să par ultima femeie de pe Pământ. L-am dat în judecată, o să îl aștept la proces, pentru defăimare, pentru încălcarea demnității umane, pentru calomnie, o să vadă că nu poți spune orice porcărie doar în goana pentru audiență”, ne-a spus, în exclusivitate, Raluca de la ”Puterea Dragostei”, decisă să îl pună să plătească pe Ricardo Filip, fostul portar de la ASU Politehnica Timișoara.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate