Raluca, ex-Angels, a apărut pentru prima dată la televizor alături de cei cinci copii! „Nu obișnuiesc să îmi expun copiii”

Raluca, ex-Angels, și-a adus cei cinci copii la televizor, într-o emisiune.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Raluca, fosta jumătate a trupei Angels, s-a retras din lumina reflectoarelor, s-a căsătorit și a devenit mămică. Raluca Blejușcă este soția unui procuror și i-a dăruit acestuia cinci copii, pe care a evitat, până acum să-i aducă la televizor.

La doar 33 de ani, cântăreața care făcea furori în urmă cu zece ani se mândrește cu trei băieți: Serafim (11 ani), Cassian (9 ani), Emilian (5 ani) și două fete: Maria (6 ani) și Anastasia (2 ani). Locuiesc totți la Tulcea de mai bine de cinci ani și au apărut pentruprima dată al televizor în emisiunea Marinei Almășan.

Citeste si: Ce a pățit Marian Godină după ce a ajutat o familie nevoiașă! Le-a plătit chiria într-un apartament și le-a cumpărat de toate: „Ne-a reproșat că prea îi verificăm”

Citeste si: Ce s-a întâmplat acum două luni cu medicul rezident care l-a salvat pe Busu de la moarte. Bărbatul i-a pus atunci un stent, după trei stop-uri cardiace! ”A fost angajat la spital”

Citeste si: Ana Maria Lintaru are ghinion în dragoste? Cu cine a împărțit camera de Revelion frumoasa concurentă de la Puterea Dragostei

fara descriere

„Nu obișnuiesc să îmi expun copiii la televizor dar doamna Marina Almășan si-a dorit tare mult să vin la emisiunea ei alături de toți cei 5 copii ai mei. Nu am avut cum sa îi refuz bucuria de a le dărui cadouri copiilor mei, în preajma sărbătorilor de iarnă...Ne-am bucurat cu toții alături de această doamnă deosebită!", a notat Raluca Blejuşcă înainte de a-şi anunţa participarea la tv.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate