Raluca Moianu s-a distrat la o petrecere cu Horia Brenciu şi Dan Negru! FOTO

Amicii ştiu că Raluca Moianu s-a distrat la o petrecere cu Horia Brenciu şi Dan Negru.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Zilele trecute, Raluca Moianu s-a distrat la o petrecere cu Horia Brenciu şi Dan Negru. Fosta vedetă de televiziune a fost la un restaurant din Bucureşti, unde a sărbătorit, alături de foşti colegi, 20 de ani de la lansarea unei televiziuni ale cărei vedete au fost.

Citeste si: Fata Ralucăi Moianu şi a regretatului Marius Ancuţa a împlinit 14 ani! Uite cât de frumoasă este Mara Ilinca FOTO

Citeste si: Raluca Moianu despre fostul ei soţ, regretatul comentator sportiv Marius Ancuţa: ”El a plecat mult prea devreme, dar visul lui merge mai departe!”

Citeste si: Raluca Moianu nu şi-a revenit după ce fostul soţ a murit. Cum a fost surprinsă fosta prezentatoare TV

Raluca Moianu s-a distrat la o petrecere cu Horia Brenciu şi Dan Negru. A fost prezent şi Ovidiu Cuncea

Raluca s-a simţit foarte bine, dovadă fiind zambetul larg surpins într-o fotografie în care apare alături de Horia Brenciu, Dan Negru şi Ovidiu Cuncea, ea îmbrăţişîndu-l pe un fost coleg cameraman. (vezi care este legătura neştiută dintre Raluca Moianu şi Adi Sână)

fara descriere

Raluca Moianu s-a distrat la o petrecere cu Horia Brenciu şi Dan Negru. Soţul ei a decedat în vara lui 2018

E clar că Raluca Moianu s-a distrat la o petrecere cu Horia Brenciu şi Dan Negru. Raluca a trecut prin clipe cumplite anul trecut. Pe 19 iulie 2018 a decedat soţul ei, Marius Ancuţa, celebrul comentator de snooker, răpus de o boală incurabilă la doar 50 de ani.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate