Raluca Munte de la ”Puterea Dragostei”, ședință foto unică în România! Fotografii incendiare

Raluca Munte este una dintre cele mai senzuale foste concurente de la ”Puterea Dragostei”, ea reușind, de-a lungul timpului, să facă furori cu formele sale.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Mai încrezătoare ca niciodată în formele ei, Raluca Munte de la ”Puterea Dragostei” a devenit din ce în ce mai puțin inhibată când vine vorba de ședințe foto, cu atât mai mult cu cât, vara aceasta, a reușit să scape de kilogramele pe care credea că le are în plus.


In articol:

Iar curajul ei de a poza s-a transformat într-o ședință foto cu totul și cu totul specială, Raluca Munte de la ”Puterea Dragostei” pozând în ipostaze unice. Mai exact, frumoasa fostă concurentă a decis să pozeze, aproape goală, într-o cadă de baie. Dar nu oricum, ci, pentru un efect artistic total, a avut grijă ca apa de acolo să sugereze că se îmbioază în aur. Și, normal, machiajul a fost în consecință, fotografiile în care Raluca Munte de la ”Puterea Dragostei” apare fiind cu totul și cu totul deosebite. Mai mult chiar, în ciuda machiajului și a ”apei de aur”, Raluca a scos la iveală și forme care mai de care mai încântătoare, fosta concurentă a emisiunii fenomen de la Kanal D dovedind, dacă mai era nevoie, că, oricând, ar putea profesa ca fotomodel.

Raluca Munte
Raluca Munte are forme de fotomodel

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Normal, imaginile postate au adus după sine comentarii care mai de care mai frumoase la adresa formelor tinerei, Raluca Munte de la ”Puterea Dragostei” fiind complimentată atât pentur idee, cât și pentru decolteul afișat.

 

Raluca Munte de la ”Puterea Dragostei”, dezvăluiri despre iubit

Raluca Munte de la ”Puterea Dragostei a fost întrebată de bărbatul pe care l-a prezentat publicului tot pe Instagram, dezvăluind că el este iubitul ei, că are cu șase ani mai mult decât ea, și că relația lor este bazată pe sentimente puternice. În altă ordine de idei, Raluca Munte a dezvăluit că de curând și-a cumpărat o mașină nouă, un bolid nemțesc și pe care a cheltuit o mică avere. ”A costat 25.000 de euro”, a spus Raluca Munte de la ”Puterea Dragostei”, dezvăluind astfel că, în plan financiar, are o perioadă de vis, iar în dragoste este mai fericită ca niciodată.

Raluca Munte
Raluca Munte a pozat goala in cada, acoperita cu aur

Galerie foto 
Citește și:

Raluca Munte, fostă concurentă de la ”Puterea Dragostei” care a făcut furori în emisiune, a ajuns de nerecunoscut, transformându-se într-un adevărat fotomodel

Raluca Munte, dezvăluiri despre participarea în sezonul trei Puterea Dragostei! Ce spune fosta concurentă despre emisiunea care a consacrat-o

Cel mai sadic om. Cum ar fi ucis tatăl lui Alexandru Rafila sute de țărani. Lucia Hossu-Longin rupe tăcerea

Raluca Munte de la ”Puterea Dragostei”, dezvăluiri incredibile despre iubitul ei. Pe ce a cheltuit bruneta o avere: ”A costat 25.000 de euro”

Raluca Munte de la Puterea Dragostei, hărțuită de un fan! Ce mesaj i-a trimis

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies