Raluca Podea o face praf pe Brigitte! „Pe mine m-a iubit, de ea s-a folosit!” A izbucnit după ce a aflat că face nuntă cu Florin Pastramă

Raluca Podea o atacă din nou pe Brigitte. A făcut-o praf la televizor pe actuala soție a lui Florin Pastramă

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Raluca Podea părea să fi renunțat la Războiul împotriva fostului logodnic, Florin Pastramă, și a noii sale soții, Brigitte. Când a aflat, însă, că cei doi îndrăgostiți își vor uni destienele și în fața domnului, blonda sexy a luat foc.

invitată într-o emisiune de televiziune, Raluca Podea a făcut-o praf pe Brigitte, afirmând că Florin Pastramă nu o iubește, ci se folosește de ea pentru bani.

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

„Pe mine m-a iubit, de ea s-a folosit. Nu am mai căutat-o pe Brigitte. Femeie adevărată ești când îți știi poziția și nu te duci și furi bărbații altor femei. Ea a făcut acest lucru cu fiecare relație pe care a avut-o. Este vina bărbatului, dar și a femeii. Pentru mine, el a murit, nu mai există", a declarat Raluca Podea în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Citeste si: Ricardo de la Puterea Dragostei ripostează! Vlog-ul în care spune tot adevărul despre Raluca: „Nu aș fi vorbit, dar când sunt luat peste picior...”

fara descriere

Brigitte, amenințată de Raluca Podea, fosta logodnică a lui Florin Pastramă!

Raluca Podea, fosta logodnică a lui Florin Pastramă, a jignit-o pe Brigitte după ce s-a cuplat cu afaceristul, relatează Cancan.

„M-a sunat o persoană, m-a jignit foarte urât, apoi mi-a dat două mesaje vocale, apoi mi-a dat și un mesaj scris. Între timp lucrurile s-au rezolvat, scuzele de rigoare s-au făcut, dar la momentul acela am fost puțin… Nu i-am cerut binecuvântarea. Am reușit să aflu că domnișoara i-a dat papucii cu două, trei săptămâni înainte să înceapă să se dea la mine. Ea i-a dat papucii”, a spus vedeta, în vlogul lui Jorge.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate