Raluca Podea, prima ședință foto fierbinte! Cum poza, goală, acum opt ani / EXCLUSIV

Raluca Podea a debutat în lumea mare a showbiz-ului acum mai bine de opt ani, ea câștigând o serie de concursuri de frumusețe. Evident, imediat după au curs și ofertele pentru a poza goală, ea acceptând, într-un final, să renunțe la haine într-o ședință foto fierbinte.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Acum opt ani, Raluca Podea devenea cunoscută, iar ședințele foto fierbinți cu ea făceau deliciul publicului amator de ”senzații” cu adevărat tari, reușind să impresioneze cu formele ei și devenind una dintre cele mai ”vânate” dive din showbiz, fiind, până de curând, la un pas să se căsătorească cu Florin Pastramă de la ”Ferma”.

Citeste si: Raluca Podea, revoltată de comportamentul logodnicului ei, Florin Pastramă! A anunțat că s-au despărțit: ”E un nimeni pentru mine începând din acest moment” | EXCLUSIV

Citeste si: Raluca Podea, anunţ şoc pentru fanii ei: ”La anul, mă mărit!” Blonda intră în familia lui Pepe

Citeste si: Raluca Podea, din nou la şcoală! ”Nu strică să înveţi, chiar dacă am cam trecut de vârsta potrivită”

Lipsită de inhibiții, focoasa blondă a pozat, într-o cafenea din București, în ținute cât se poate de sexy. Iar când spunem ținute, ne referim, evident, la lenjerie intimă. Normal, nu a rezistat mult cu lenjeria pe ea, Raluca Podea acceptând să apară în ipostaze topless care mai de care mai incendiare.

Culmea este că, de atunci, amri schimbări nu au avut loc când vine vorba de fizicul ei, singurele deosebiri fiind implanturile de silicon (acum ceva mai mari), intervențiile dij zona fesieruilor și augmentarea buzelor. În schimb, când vine vorba de siluetă, Raluca Podea pare neschimbată. Marea schimbare este însă alta. Dacă pe atunci poza topless, acum, Raluca Podea acceptă să mai pozeze doar acoperindu-și, chiar dacă nu foarte mult, zonele fierbinți ale corpului.

 

Raluca Podea rebuia să se mărite cu Florin Pastramă, dar i-a dat papucii zilele trecute

”La anul, mă mărit. E clar, e bătut în cuie. Ne iubim, nu are rost să mai aşeteptăm”, ne-a spus, în urmă cu câteva săptămâni, în exclusivitate, Raluca Podea. Mai mult decât atât, focoasa blondină a decis să devină şi mamă. ”Vrem să recurgem la inseminare artificială. Voiam să o facem anul acesta, dar planurile ne-au fost date peste cap de nişte lucruri şi am amânat-o. Dar vrem să rămân gravidă, şi fiind vorba de inseminare artificială chiar se poate, pe data de 13 martie. Adică fix de ziua lui. Şi vrem gemeni, că nu vreau să stau tot timpul gravidă”, ne-a spunea atunci Raluca Podea, fără să știe ce va urma.

Din păcate pentru relațzia lor, comportamentul de la ”Ferma” pe care l-a avut logodnicul ei a adus după sine si destrămarea relației. ”Nu pot să suport să văd ce a făcut el la tv. El s-a dus să muncească, nu să facă așa ceva. Adică, el s-a dus la ”Ferma” nu la ”Insula Iubirii”, totuși. Înțeleg că e show, dar e de neacceptat ce face el, să sară pe toate femeile din preajmă, să le pupe, să le pipăie. Nu ai cum, ca bărbat, să faci așa ceva. E un nimeni pentru mine începând din acest moment, nu mai există un asemenea personaj în viața mea. Aștept să se întoarcă de acolo, să clarificăm totul, să își ia niște lucruri de la mine și nu mai vreau să îl văd. M-a făcut de rușine, toată lumea știa că este logodnicul meu, iar eu nu pot să accept așa ceva. Nu pot să spun, pentru că nu vorbesc urât în public, cum îl văd acum. Dar mi-a dovedit că nu e bărbat, că nu e ce vreau eu de la un bărbat... să se spele pe cap cu el, să se ducă să  își vadă de viața lui, să tragă de alte femei, pentru mine nu mai e cale de întoarcere... Nu ai cum tu, un nimeni, să faci așa ceva, să te comporți așa la un show la care trebuie să muncești, nu să te prostituezi... Mi-era milă și de fetele alea care trebuie să îl suporte...”, ne-a spus în exclusivitate, aproape plângând de rușine și de supărare, Raluca Podea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate