Raluca Moianu, în depresie: "Atât de tare m-a încercat viaţa"

Raluca Moianu, în depresie: "Atât de tare m-a încercat viaţa" Fosta vedetă de televiziune a mers la psiholog şi a căutat răspunsuri.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Raluca Moianu a recunoscut că s-a luptat cu depresia.

Raluca Moianu este mama unei fetiţe de 14 ani. Vedeta de televiziune a trecut prin momente dificile, dar a fost nevoită să găsească resursele pentru a merge mai departe.

Raluca Moianu, în depresie: "Atât de tare m-a încercat viaţa"

Raluca Moianu şi-a pierdut soţul, Marius Ancuţa fiind doborât de cancer. Blondina a suferit, dar a stat de vorbă cu un psiholog şi a găsit puterea de a merge mai departe, tocmai de dragul fiicei sale.

Citeste si: Jador a venit cu dovezi care o incriminează pe Roxana: „Falsa României, e o parșivă”

Citeste si: Cutremurător! Cine e militarul care s-a înecat în mare astăzi, la Năvodari! O fetiţă de 5 ani a rămas fără tată!

Citeste si: Ce sex va avea bebelușul lui Skizzo Skillz și al Deei! Părinții au făcut anunțul

 

"Eu sunt o persoană veselă şi încerc sa rămân pozitivă. Cred că așa ne naştem, nu este doar autocontrol. Eu am o fetiţa de 14 ani, nu pot să îmi permit. Când ajungi să fii părinte singur, trebuie să mergi înainte. Depresia nu te întreabă. Dar te duci repede la psiholog şi trebuie să te dregi. Fiecare om are povestea lui, dar cred că dimineaţa te uiţi în oglindă şi spui că eşti fantastică. Iar energia pozitivă te ajută să primeşti un zâmbet. Atât de tare m-a încercat viaţa, că vreau să rămân pozitivă", a spus Raluca Moianu în cadrul unei emisiuni de televiziune la care a fost invitată.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate