Ramona Mănescu, momente de groază în Bruxelles! A fost trântită la pământ și țintuită cu pistoalele! Când s-a întâmplat asta

Ramona Mănescu este noul ministru de Externe, după ce ani la rând a trăit în Bruxelles, unde a fost europarlamentar în mai multe mandate.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

În Bruxelles, mai exact într-o localitate de lângă acesta, a avut loc agresiunea asupra europarlamentarului român. Era în toamna anului 2010, când pe o străduță din localitatea Tervuren, un satelit bogat al Bruxelles-ului, Ramona Mănescu a fost atacată de hoții, care i-au furat mașina. Povestea a apărut în presa belgiană la acea vreme, și descoperită, lunile trecute, de Rise Project.

fara descriere

Ziarul Nieuwsblad.be publica pe 22 octombrie, articolul despre agresiunea asupra Ramonei Mănescu. Jurnalistul, care i-a luat și un interviu victimei, scrie că hoții au fost atrași de mașina acesteia, un Porsche Cayenne de circa 125.000 de euro.

Citeste si: Carmen Dan și Viorica Dăncilă, cândva bune prietene și vecine de bloc, mai târziu colege, iar acum rivale

Citeste si: Demisie-bombă! Și-a anunțat plecarea din Guvern: "Nu am ce să-mi reproșez"

Citeste si: Traian Băsescu a vorbit cu Elena Udrea! Ce i-a spus fostul ministru după întoarcerea în România

Patru indivizi mascați au apărut în momentul în care mașina s-a oprit în fața unei vile cu parter și masardă. S-au repezit la femeia de la volan, au țintuit-o cu armele de foc, au culcat-o la pământ, au lovit-o și au obligat-o să-i dea cheile mașinii.

Citiți continuarea și declarațiile Ramonei Mănescu pe stirilekanald.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate