Ramona, petrecere pe yacht! Adevărul despre prieteniile de la Puterea Dragostei

Ramona de la Puterea Dragostei a avut parte de o petrecere surpriză de ziua ei.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Astăzi, 14 iunie, este ziua Ramonei de la Puterea dragostei. Cu o zi înainte de aniversare, colegii de la Puterea Dragostei i-au pregătit însă o surpriză. Ramona a avut parte de o petrecere surpriză pe un yacht.

fara descriere

”Vă mulțumesc din suflet pentru cea mai frumoasă surpriză. Vă iubesc”, este mesajul pus de Ramona de la Puterea Dragostei, lângă o poză de la petrecere. În imagine apar, alături de Ramona, Ella, Bianca și Livian și Berna cu Philip. Se pare că doar ei au fost la petrecerea organizată pentru Ramona, ceilalți concurenți lipsind.

Citeste si: Ramona de la Puterea Dragostei, mesaj șocant: ”Mi-e scârbă de...”

fara descriere

Citeste si: Primele imagini cu Renata, presupusa iubită a lui Livian Puterea dragostei! Se iubesc de 2 luni, însă au avut o relație în trecut

Ella, mesaj emoționant pentru Ramona de la Puterea dragostei

Ella, care este colegă de camera și bună prietenă cu Ramona, i-a trimis acesteia un mesaj emoționant.

”La mulți ani draga mea. Să știi că mă bucur mult că Dumnezeu mi te-a dăruit ca și colegă. Ai apărut la momentul potrivit în viața mea, într-o țară îndepăratată, departe de casă, ne avem una pe alta. Cu această ocazie îți doresc ca Dumnezeu să te binecuvânteze cu sănătate, iubire și tot ce-ți dorește inima ta, El să-ți îndeplinească! Frumoasă ești ohoho! Ești o mamă extraordinară și o fată de pus la rană! Mulțumesc! Te iubesc”, este mesajul transmis de Ella de la puterea Dragostei pentru Ramona, de ziua sa de naștere.

fara descriere

Citeste si: O mai tii minte pe Plusica de la ''Puterea dragostei''? A slabit enorm! Cum arata acum, la 53 de kilograme

La petrecerea Ramonei, Bianca și Livian au fost împreună

În poza de la petrecerea Ramonei de la Puterea Dragostei apar Bianca și Livian unul lângă celălalt, iar acest lucru întărește vorbele spuse zilele trecute în emisiune de Andreea Pirui. Bianca și Livian au trecut prin momente foarte tensionate în ultimele luni. Au trecut de la o despărțire dureroasă, la o relație de prietenie la care lucrează și în acest moment. Andreea Pirui a avut multe de reproșat, în emisiunea Puterea Dragostei de sâmbătă, 13 iunie, despre această relație de „prietenie” dintre cei doi. Ea susține că nu crede în relația lor de prietenie și faptul că, dintr-o dată, este prietenoasă cu Ella. Concurenta este de părere că Bianca și Livian s-au împăcat și sunt împreună în afara emisiunii, dar când ajung pe platoul de filmări, ei joacă un rol.

Andreea Pirui: ”De ce te rezumi la strategii? Eu cred că vă vorbiți în afară și cred că afară sunteți împreună și aici vreți să o lăsați așa. Părerea mea!”

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate