Rânca e pustie. Cabanier: "Eu și un câine am mai rămas"

Proprietarii de cabane și restaurante din stațiunea montană Rânca sunt în căutare de soluții pentru angajații pe care îi au.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Rânca e pustie. Cabanier: Eu și un câine am mai rămas
Rânca e pustie. Cabanier: Eu și un câine am mai rămas


In articol:

Dramă pentru mii de angajați din județul Gorj care riscă să rămână pe drumuri după ce au fost închise toate restaurantele. Sunt afectați și cei care lucrau în stațiunea Rânca. Totul a fost închis la munte, iar cabanierii caută acum soluții pentru angajați. Mai mult ca sigur, cei mai mulți vor fi trimiși în șomaj. Cabanierii spun că ar accepta să-și transforme unitățile de cazare în centre de carantină, numai să nu se distrugă toate afacerile din zonă.

Rânca e pustie. Cabanier: "Eu și un câine am mai rămas"

Proprietarii de cabane și restaurante din stațiunea montană caută soluții pentru angajații pe care îi au. Nu știu dacă să-i concedieze sau să îi trimită în concediu fără plată acasă. Nu ar putea plăti salariile dacă afacerile lor au fost închise.

Citeste si: Despăgubiri de 1,5 milioane euro pentru două vieți curmate într-un accident de mașină

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Citeste si: Daniel, un român aflat în zona roșie - coronavirus, face declarații terifiante: "A murit după 2 zile, eu risc în fiecare clipă"

Citeste si: Coronavirus. Restricții pentru turiștii care ajung la Peștera Polovragi

Odată ce a fost declanșată criza în țara noastră, stațiunea a rămas pustie. „O zonă atât de animată, cu zeci de mii de oameni pe săptămână toată iarna, acum este pustie. Când mă uit, doar eu și un câine. Probabil că mă întorc să îi dau niște mâncare. Am mai văzut o mașină a unor paznici de la niște pensiuni. În rest, și ghena de gunoi a fost luată. Ca după război. Nimic, nimic nu a mai rămas. Ce facem noi, nu știu, dar drama mai mare e a angajaților. Nu ne oferă nimeni nicio explicație.

Citeste si: Ultima ora! Coronavirus Romania 20 martie: la cat a ajuns numarul cazurilor de coronavirus

Șomaj tehnic, concediu fără plată, șomaj, îi trimitem acasă definitiv? Nu avem nicio soluție! Nu a mai rămas nimic. Totul este închis. probabil că în toate zonele de munte este același lucru. Mii de lucrători în pensiuni, hotelieri, bucătari, cameriste, ajutoare, barmani. Nicio mașină nu a fost azi la munte, niciun om”, a spus Constantin Pănescu, liderul cabanierilor din Rânca.

 

Citește mai mult pe site-ul Pandurul


Citește și:

Raed Arafat, despre reintroducerea carantinei totale în România. „Toate țările iau măsuri serioase, nu e de glumit”

Dreptate în cazul gorjeanului care și-a ucis cel mai bun prieten, doar pentru a fi cu fosta lui nevastă. Felix s-a ales cu o pedeapsă grea

Am aflat cine este polițistul care a isterizat sute de românce! ”Cine e băiatul? Percheziție corporală face”? Ultima postare a Poliției Române a stârnit imaginația doamnelor!...

Brașovul, primul oraș din România cu transport public electric în totalitate. Anunțul făcut de ministrul Mediului, Costel Alexe

Avocata familiei Melencu face dezvăluiri importante în cazul Caracal: „Fiica lui Dincă a minţit. Poliţiştii au sustras un act din dosar s-o acopere“

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies