Răspunsul fabulos pe care i l-a dat Vladimir Drăghia unui fan care l-a criticat! Alice s-a enervat, iar el l-a pus la punct: „Asta înseamnă să fii mafiot”

Vladimir Drăghia a oferit un răspuns fabulos atunci când un urmăritor l-a criticat pentru alegerea vestimentară.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Valdimir Drăghia este urmărit de peste jumătate de milion de internauți și, deși este extrem de iubit, uneori fanii îl mai și critică. Recent, s-a întâmplat ca un bărbat să-și exprime dezacordul cu privire la faptul că prezentatorul de televiziune purta o pereche de pantaloni „cu glezna la vedere” într-o fotografie în care apare alături de soția sa.

Alice Cavaleru i-a luat imediat apărarea bărbatului alături de care trăiește o poveste frumoasă de dragoste de câțiva ani. „În contextul în care s-a îmbrăcat așa la 11 dimineața pentru mine, da. Și e și vară. Vladimir oricum nu se ghidează după reguli. Dacă nu simte ceva, nu o face. La fel e când are un tricou șifonat. El așa se simte bine și asta este esența lui: relaxarea. Dacă ar avea grijă mereu să-si acopere "gleznuțele" când eticheta o cere, n-am mai avea parte de Vladimir așa cum îl știm. :-)”, a scris ea, ușor iritată.

Citeste si: Mama Alexandrei Măceșanu, gest cutremurător în ziua în care adolescenta ar fi împlinit 16 ani! Femeia, în lacrimi: "Ți-am făcut și tort, ți-am luat și ursulețul pe care ți-l doreai!"

Citeste si: Andreea Bălan a lansat un clip muzical cu imagini de la nunta ei! Premiera a avut loc în această dimineață, la doar câteva ore după ce evenimentul s-a încheiat

Citeste si: Alex Bodi a plecat din România, după scandalul cu Bianca! Omul de afaceri a luat un private-jet și a lăsat-o acasă pe soția lui

Vladimir Drăghia l-a pus la punct pe cel care l-a criticat

Vladimir Drăghia a intervenit și el în discuție, oferind un răspuns tipic lui, care l-a dezarmat pe interlocutor.

„Să faci poză cu Alice Cavaleru îmbrăcată într-o rochie superbă și lumea să se uite la gleznele tale - asta înseamnă să fii mafiot. 😎”, a scris el.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate