Răsturnare de situație! Care era relația dintre clanul Duduianu și clanul Rinu înainte de tragicul incident?

Relația dintre clanul Duduianu și clanul Rinu era una puternică înainte de a se întâmplate tragicul incident.

Distribuie pe:

Autor: A.R.

Emi Pian
Relația dintre clanul Duduianu și clanul Rinu ar fi fost alta.


In articol:

Răsturnare de situație în cazul uciderii celebrului interlop Emi Pian. Se pare că cel care i-ar fi luat viața interlopului era preieten cu clanul Duduianu în urmă cu ceva timp. În plus, se pare că atât Emi, cât și Ciprian îl considerau pe Napy ca pe un frate.

Citeste si: Schimbare uluitoare! Cum arată Oana Roman după ce a câștigat lupta cu kilogramele în plus!

Citeste si: S-a aflat cine va fi la conducerea clanului Duduianu! Ce scrie în testamentul lui Emi Pian

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Iulia Albu, noi detalii despre fiica ei, Mikaela! "Este mult prea mică pentru a-și da seama acum”

Relația dintre clanul Duduianu și clanul Rinu

Cu o lună înainte de tragicul incident, Ciprian Pian și Napy își trimiteau mesaje pe conturile de socializare. Se pare că Napy postase o fotografie pe contul lui de Instagram, iar Laurențiu Duduianu ar fi fost prima persoană care i-a comentat.

Ciprian i-a scris la fotografia postată de membru clanului Rinu „Te pup, vărule”. La rândul lui, Napy i-a transmis un mesaj: „Te pup, Cip”. Se pare că în luna Iunie, cele două clanuri nu aveau vreo problemă, ba chiar membrii erau destul de apropiați.

Napy și Ciprian Pian
Mesajul transmis de Ciprian Pian pe contul de socializare al lui Napy.

Emy Pian a declarat în urmă cu ceva timp pe un Live că îl consideră pe Napy ca pe un frate. Se pare că în momentul în care a iești din pușcărie, Florin Mototolea a făcut un Live pe contul lui de socializare, unde a declarat că îi este dor de acesta.

„Napy, frățiorul meu! Să trăiască copiii tăi, Napy! Să-ți dea Dumnezeu sănătate, vărule și… condoleanțe! (Pentru o rudă a lui Napy – n.r.) Îmi pare rău din suflet, să mor eu dacă te mint, știi că îl respectam  foarte mult. Tu și copiii tăi sunteți ca familia mea, să mor eu dacă te mint, cât oi trăi eu pe pământ! Sunt lângă tine și lângă băieții tăi. Trăiască nepoții și soția și tot ce iubești.

Napy, dacă ieși pe afară, pe aici, fără muzică, fără alea. Fac și eu un berbec. Treci pe la fratele tău, bem un pahar de vin, că nu te-am văzut de doi ani. Să mor eu de nu mi-e dor de tine”, îi transmitea Emi Pian lui Napy, în urmă cu puțin timp.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Starea de alertă, prelungită încă o lună? Anunțul făcut de Nelu Tătaru în urmă cu puțin timp

Iancu Sterp, surprins acasă la Elena Ionescu în miez de noapte. Apropieri „suspecte” între cei doi foști concurenți de la Survivor România

A murit! Alex Bodi este devastat de suferință: „Îngerul meu...”

Șocant! Managerului spitalului din Vaslui, coronavirusul i-a atacat creierul! Explicațiile unui neurochirurg

Caz revoltător în Ploiești. O femeie de 45 de ani a murit după un avort. Medicul vinovat a încercat să cumpere tăcerea familiei: „Ce să facă bre cu banii? Mie dă-mi-o sănătoasă”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies