Răsturnare de situație! Cine este prima persoană care a intrat în apartamentul lui Răzvan Ciobanu luni dimineață: "Nici nu știa că e mort"

Răsturnare de situație în cazul persoanelor care au pătruns în apartamentul lui Răzvan Ciobanu la scurt timp după ce creatorul de modă murise în accidentul de la Săcele.

Distribuie pe:

Autor: R.L.


In articol:

S-a spus că Sorin Oprea a fost cel care a pătruns în locuința lui Răzvan Ciobanu luni, după prânz, după ce s-a aflat că designerul a murit în accident. Ei bine, se pare că o altă persoană fusese în apartament de dimineață.

Cine este prima persoană care a intrat în apartamentul lui Răzvan Ciobanu luni dimineață, după ce el murise

Este vorba despre un bun prieten al lui Răzvan Ciobanu, un bărbat care nu vrea să își dezvăluie identitatea și care nu vrea să facă declarații în presă. Mara Bănică, în schimb, a stat de vorbă cu el.


"În jurul orelor 9-10 dimineața, la apartament s-a mai dus un domn. El susține că a deschis ușa, a vrut să hrănească pisica, dar a spus că nu a găsit în apartament mâncare pentru pisici. A tras de ușă și a plecat, el neștiind că Răzvan e mort. Nu vrea să apară la televizor. Ușa nu avea nevoie de cheie. Deși apartamentul avea un cod, nu mai funcționa de o lună de zile. Dacă ceea ce mi-a spus mie acest băiat este adevărat, atunci e clar că toate bănuielile mele legate de acest jaf se îndreaptă către acest personaj: Sorin Oprea", a povestit Mara Bănică.

Sorin Oprea ar fi intrat în apartamentul lui Răzvan Ciobanu și ar fi sustras mai multe bunuri.

Apartamentul lui Răzvan Ciobanu, devastat la puțin timp după moartea lui: „Cine a făcut aşa ceva clar caută ceva”

Ce spune Laura Vicol despre prima vizită a părinților lui Răzvan Ciobanu la apartamentul designerului, la puțin timp de la moartea acestuia.

Citeste si: Veste bună pentru cetățenii cu datorii la bugetul local. Restanțele vor fi anulate - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Laura Vicol, cea mai bună prietenă a lui Răzvan Ciobanu și devenită între timp avocata familiei creatorului de modă, a făcut declarații incredibile în legătură cu modul în care arăta locuința acestuia atunci când au ajuns părinții să îi ia hainele pentru înmormântare.

Citeste si: Un nou posibil cuplu la Puterea Dragostei! Iancu și Simona și-au spus cuvinte tandre în camera roșie

Citeste si: E incredibil! Cu cât se vinde astăzi un pachet de țigări Carpați

Citeste si: Cum arată Lavinia Pîrva în pozele pe care le pune pe paginile de socializare! Ce diferență e între ce postează și realitate

Pentru că deja se afla în Constanța, Laura Vicol i-a rugat pe părinții lui Răzvan să meargă la locuința lui pentru a-i lua lucruri necesare cu care să fie îmbrăcat și încălțat, după ce este scos de la morgă.

Însă familia a avut un adevărat șoc atunci când a ajuns în casa lui Răzvan. Locuința era devastată și numeroase lucruri extrem de valoroase lipseau. Este cunoscut faptul că regretatul creator avea o mulțime de haine extrem de scumpe, la fel și bijuterii și încălțăminte, iar acum lipseau, potrivit celei care a devenit avocata familiei și care acum încearcă să afle ce s-a întâmplat cu prietenul său.

„Apartamentul era devastat. Umeraşe peste tot. Am spus vă rog să strângeţi tot. Cine a făcut aşa ceva clar caută ceva şi există riscul să pună ceva în casă.

Atât a fost discuţia pe care am avut eu cu mama lui Răzvan. Hainele lui scumpe nu mai erau, parfumurile lui nu mai erau. Eu nu pot să-l acuz pe acest Sorin Oprea că a luat ceva din apartament", a spus Laura Vicol pentru o emisiune TV, precizând că abia a găsit un sacou cu care să îl îmbrace și că și pantalonii preferați din piele ai lui Răzvan lipseau.

După ce a văzut niște imagini cu Răzvan în care acesta vorbea despre niște lucruri pe care încerca să le vândă în urmă cu câteva luni, Laura Vicol a dezvăluit că nici măcar perechea de cizme cu care era încălțat designerul nu mai era.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul cu care Raluca l-ar fi înșelat pe Pepe!

Panică în Guvern! Probleme pentru Ludovic Orban! Un nou ministru, infectat cu COVID-19

Leguma cu efecte benefice în peste 15 boli. Introdu-o mai des în alimentația ta

Laura Vicol, dezvăluiri șocante despre Răzvan Ciobanu: „Raportul toxicologic...”

Vecinul lui Răzvan Ciobanu, declarații șocante după moartea designerului! ”Îl urmărea permanent”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies