Cum arată Lavinia Pîrva în pozele pe care le pune pe paginile de socializare! Ce diferență e între ce postează și realitate

Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică, este însărcinată iar peste foarte puțin timp va aduce pe lume un băiețel.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Zilele trecute, paparazzi au suprins-o pe Lavinia Pîrva prin oraș, iar imaginile i-au șocat pe mulți. Lavinia s-a îngrășat enorm, iar nu numai burta de gravidă arată acest lucru, ci și fața ei. Se pare că actuala soție a lui Ștefan Bănică a luat în greutate circa 20 de kilograme de când e gravidă.

Chiar dacă în imaginile paparazzi, Lavinia este de nerecunoscut, în pozele pe care artista și le postează pe pagina ei de socializare nu pare prea mult schimbată. În imaginile pe care și le-a pus chiar în ultimele săptămâni, Lavinia în afara burții, nu pare schimbată. În această situație, ori pozele sunt extrem de mult prelucrate, ori în ultimele zile, din cauza unor probleme, Lavinia s-a umflat foarte tare. Din punct de vedere medical, retenția de apă în ultimele săptămâni de sarcină, poate avea efectele care sunt vizibile acum la artistă. 

Citeste si: Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr., la cumpărături pentru bebeluș! E surprinzător cine i-a însoțit la magazin

Citeste si: Drama Andreeei Marin! "Eram bolnavă! În momentul acela luasem 20 de kilograme în plus deși făceam sport de cinci ori pe săptămână!" Declarații șocante

Citeste si: S-a aflat sexul copilului Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică Jr.! Ce nume va purta bebelușul

Lavinia Pîrva are 34 de ani și va naște la începutul lunii iunie cel de-al treilea copil al lui Ștefan Bănică, acesta având deja un băiat de 16 ani cu Camelia Constantinescu și o fiică de 11 ani cu Andreea Marin.

fara descriere

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică au o relație de mai mulți ani, însă abia în 2017, în mare secret, cei doi s-au căsătorit. Abia câteva săptămâni s-a aflat adevărul și cei doi au povestit cum a avut loc evenimentul. Vestea că Lavinia este însărcinată a fost făcută publică de Ștefan Bănică în timpul unui concert al său, dinaintea Crăciunului. 

Doamenlor și domnilor, vă spun de fiecare dată, viața este frumoasă. Încercați să vă bucurați de ea pentru că și eu fac același lucru. Încerc. Nu știu dacă îmi reușește. Și, pentru că astăzi este ziua fetiței mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlinește 11 ani. Iar Moș Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară și am să spun astă seară… Și față de colegii mei, nici ei nu știu. Dumnezeu mă încearcă și am să fiu tată pentru a treia oară”, a anunțat Ștefan Bănică faptul că Lavinia Pîrva este însărcinată. 

Imagini click.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate