Răsturnare de situație! Tatăl lui Emi Pian nu știe nici acum că fiul lui a murit! ”Sub jurământ, l-am mințit că Emi e încă în viață!”

Răsturnare de situație în cazul tatălui lui Emi Pian, aflat în acest moment în penitenciar. Acesta nu a aflat nici azi că fiul lui a murit.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Nicolae Duduianu, tatăl lui Emi Pian, nu știe nici azi că fiul lui a murit. Deși inițial s-a zvonit că a Pian senior a făcut infarct la auzul veștii că fiul lui a fost ucis, realitatea este cu totul alta.

Conform unor informații venite din rândul familiei Duduianu, bătrânul nu a fost informat de copiii lui în legătură cu tragicul eveniment pe motiv că o astfel de veste ar putea să-i fie fatală. Nicolae Duduianu are probleme mari de sănătate, în spatele gratiilor, acolo unde se află de la începutul acestui an, fiind condamnat că a lovit intenționat o persoană cu mașina.

Unchiul fraților Pian: ”Nicolae e foarte bolnav, ne e frică să nu-l pierdem”

Varianta este susținută și de Viorel Gongoi, unchiul lui Emi Pian și unul dintre liderii comunității rome. Acesta a declarat că Nicolae Duduianu urma să afle adevărul despre moartea lui Emi Pian abia după ce primea acordul penitenciarului să vină la înmormântare.

Citeste si: Reacţia oficială a lui Cătălin Moroșanu legat de cazul lui Sergiu, tăticul călăreț! Cătălin i-a căutat loc de muncă, iar Sergiu și-a închis telefonul – EXCLUSIV- bzi.ro

”Am vorbit personal cu domnul Duduianu Nicolae. Sub prestație de jurământ l-am mințit că Emi nu a murit, pentru că este foarte bolnav și ne este frică să nu pierdem doi oameni din sânul nostru. Numai în momentul în care comisia penitenciarelor îi va da drumul și îi va da voie să asiste, va lua legătura el, personal, cu realitatea de afară”, a declarat Viorel Gongoi la Antena 3.

Gongoi este fiul Mamei Omida și este judecător în Stabor (judecata țingănească), fiind unul dintre liderii romi care se bucură de o încredere absolută din partea membrilor etniei.

Citeste si: Familia lui Emi Pian, gest emoționant în ziua înmormântării! Și-au cumpărat măști personalizate cu numele interlopului

Citeste si: Ultimele cuvinte de adio, spuse la înmormântarea lui Emi Pian. Ce i-a cântat Sorinel Copilul de Aur

Citeste si: Fratele lui Emi Pian explică trecutul pe care l-a avut familila cu cei implicați în moartea lui Emi Pian

Nicolae Duduianu, tatăl lui Emi Pian nu a primit însă acceptul conducerii penitenciarului pentru a merge la înmormântare. Motivul invocat a fost tocmai acela că starea de sănătate a bărbatului este una precară și că în ultima perioadă a avut nevoie de mai multe ori de îngrijirile medicilor. Practic, autoritățile nu au vrut să riște să-i acorde permisie lui Pian Senior.

Nicolae Duduianu, cel mai greu interlop-senior din sectorul 2

Cel mai probabil, Nicolae Duduianu nu a aflat nici până azi că Emi Pian a murit iar familia ezită să-i spună adevărul pentru că o astfel de veste ar putea să-i fie fatală. Nicolae Duduianu a fost unul dintre oamenii care au pus bazele grupării care îi poartă numele. În anii ’90, el a venit din Sintești și s-a stabilit în București, unde a început să facă afaceri cu fier vechi. Încetul cu încetul Pian Senior și-a făcut un nume în lumea interlopă și a impus supremația Duduienilor. Inițial, aceștia au acționat doar în sectorul 2, în zonele Pantelimon-Colentina, însă în ultimii ani, mai mulți lideri ai grupării s-au mutat din zonă, aceștia având relații bune cu clanurile locale.  

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Emi Pian, înmormântat în secret. Decizie de ultim moment a familiei interlopului. Cum a fost condus spre locul de veci liderul Duduienilor

Incredibil ce se întâmplă! Emi Pian, răzbunat! Clanurile interlope  din Diaspora vor veni să facă ”dreptate” 

Clanul Duduianu este lovit de blestem! Unchii lui Emi Pian, „Faraonul” și „Împăratul”, au murit la câteva luni unul după altul și au avut parte de înmormântări grandioase! 

Tudor Chirilă, revoltat în urma a ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Foișor: „Suntem mințiți cu bună știință”

Lovitură teribilă pentru Iohannis! Se poate deschide dosar penal. Traian Băsescu a dat semnalul

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Arma rusească din cosmos a băgat în sperieți Statele Unite

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies