Război în lumea interlopă pornit de scandalul Abi-Alex Velea! Mircea Ursu, amenințări la adresa lui Corduneanu: ”Mă bag pentru Abi și te iau de urechi”

Conflictul dintre Abi Talent și Alex Velea declanșează un conflict în toată regula în lumea interlopă.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Mircea Ursu, alias Bodyguardul lui Dumnezeu, intervine dur în scandalul dintre Abi Talent și Alex Velea. Luptătorul spune că îi va asigura personal protecția lui Abi Talent, după ce acesta a fost luat la ochi de Costel Corduneanu. Intervenția lui Ursu vine pe fondul unui conflict mai vechi pe care acesta îl are cu gruparea Cordunenilor, iar scandalul Abi-Velea pare mai degrabă un pretext pentru ca acesta să arunce cu alte jigniri și provocări către cel supranumit ”Ștefan cel Mare”.

fara descriere

”Văd că a intervenit Costel Corduneanu să-l certe pe Abi, pe copilul ăla. Când se ceartă doi cântăreți, că Abi Talent e un copil, o ”fetiță”, a intervenit Costel Corduneanu care aici are autoritate, nu? Ai interevnit să-l iei de urechi pe copilul ăla. Nici acolo n-ai autoritate, mă, că mă bag eu pentru ăsta și te iau eu de urechi pe tine, să-ți scad eu gradele alea. A intervenit între ”femei”, ca să spun așa. Păi da, când se ceartă două femei intervine și a treia femeie, ”femeia șefă”. Nici aici n-ai autoritate, păsărico! Măcar fă-te lăutar, fă-te dansator, poate aici îți găsești talentul și vei fi apreciat. Poate o să-l depășești într-o zi pe Abi Talent și acolo să-l bați”, a spus Mircea Ursu într-un live (limbajul folosit este mult mai dur și nu se poate reproduce aici, n.r.).

fara descriere
fara descriere

Declarația vine la câteva zile după ce Costel Corduneanu l-a pus la respect pe Abi. ”A, văzut știrea cum tu, un gunoi, să vprbești așa despre Alex Velea, un cântăreț talentat și apreciat... gura mică”, a scris Corduneanu pe contul lui de socializare.

Citeste si: Câți bani au primit Velea și Abi de la Youtube să se certe? Am aflat cine a câștigat meciul și cu cât s-au îmbogățit protagoniștii

Citeste si: Abi Talent a ieșit la mall și nu l-a urecheat nimeni! Ce a făcut ”Regele României” când s-a trezit cu câțiva copii care i-au cerut un selfie? VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Abi Talent dă de pământ cu Vulpița: ”Terminați în plm cu Vulpița și cu ăla, că nu e amuzant deloc!”

Cine e Mircea Ursu, alias ”Bodyguardul lui Dumnezeu”

fara descriere

Mircea Ursu, supranumit ”Bodyguardul lui Dumnezeu” sau ”Samson” a ajuns celebru după ce a fost gardă de corp pentru oameni de afaceri precum Marian Iancu sau Puiu Popoviciu. Mircea este considerat apropiat de clanul Sportivilor, o grupare care în în ultimii ani a fost măcinată de puternice lupte interne pentru supremație. Ursu a declarat însă război atât Cămătarilor cât și Cordunenilor. În plus, Mircea a ”reușit” să-i fure iubita temutului Ion Clămparu și se spune că acesta și-a ieșit din minți, în spatele gratiilor, atunci când a aflat.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate