Război în lumea interlopă pornit de scandalul Abi-Alex Velea! Mircea Ursu, amenințări la adresa lui Corduneanu: ”Mă bag pentru Abi și te iau de urechi”

Conflictul dintre Abi Talent și Alex Velea declanșează un conflict în toată regula în lumea interlopă.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Mircea Ursu, alias Bodyguardul lui Dumnezeu, intervine dur în scandalul dintre Abi Talent și Alex Velea. Luptătorul spune că îi va asigura personal protecția lui Abi Talent, după ce acesta a fost luat la ochi de Costel Corduneanu. Intervenția lui Ursu vine pe fondul unui conflict mai vechi pe care acesta îl are cu gruparea Cordunenilor, iar scandalul Abi-Velea pare mai degrabă un pretext pentru ca acesta să arunce cu alte jigniri și provocări către cel supranumit ”Ștefan cel Mare”.

”Văd că a intervenit Costel Corduneanu să-l certe pe Abi, pe copilul ăla. Când se ceartă doi cântăreți, că Abi Talent e un copil, o ”fetiță”, a intervenit Costel Corduneanu care aici are autoritate, nu? Ai interevnit să-l iei de urechi pe copilul ăla. Nici acolo n-ai autoritate, mă, că mă bag eu pentru ăsta și te iau eu de urechi pe tine, să-ți scad eu gradele alea. A intervenit între ”femei”, ca să spun așa. Păi da, când se ceartă două femei intervine și a treia femeie, ”femeia șefă”. Nici aici n-ai autoritate, păsărico! Măcar fă-te lăutar, fă-te dansator, poate aici îți găsești talentul și vei fi apreciat. Poate o să-l depășești într-o zi pe Abi Talent și acolo să-l bați”, a spus Mircea Ursu într-un live (limbajul folosit este mult mai dur și nu se poate reproduce aici, n.r.).

Citeste si: Incendiar! Acuzații extrem de grave la adresa europarlamentarului Dragoș Benea!- bzi.ro

Declarația vine la câteva zile după ce Costel Corduneanu l-a pus la respect pe Abi. ”A, văzut știrea cum tu, un gunoi, să vprbești așa despre Alex Velea, un cântăreț talentat și apreciat... gura mică”, a scris Corduneanu pe contul lui de socializare.

Citeste si: Câți bani au primit Velea și Abi de la Youtube să se certe? Am aflat cine a câștigat meciul și cu cât s-au îmbogățit protagoniștii

Citeste si: Abi Talent a ieșit la mall și nu l-a urecheat nimeni! Ce a făcut ”Regele României” când s-a trezit cu câțiva copii care i-au cerut un selfie? VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Abi Talent dă de pământ cu Vulpița: ”Terminați în plm cu Vulpița și cu ăla, că nu e amuzant deloc!”

Cine e Mircea Ursu, alias ”Bodyguardul lui Dumnezeu”

Mircea Ursu, supranumit ”Bodyguardul lui Dumnezeu” sau ”Samson” a ajuns celebru după ce a fost gardă de corp pentru oameni de afaceri precum Marian Iancu sau Puiu Popoviciu. Mircea este considerat apropiat de clanul Sportivilor, o grupare care în în ultimii ani a fost măcinată de puternice lupte interne pentru supremație. Ursu a declarat însă război atât Cămătarilor cât și Cordunenilor. În plus, Mircea a ”reușit” să-i fure iubita temutului Ion Clămparu și se spune că acesta și-a ieșit din minți, în spatele gratiilor, atunci când a aflat.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Dani Mocanu, declarații șocante despre cariera lui! ”Eu nu sunt lăutar, sunt...”

Cea mai tare poză cu Adrian "Beleaua" Corduneanu! Vezi cum a fost fotografiat interlopul în celula de la puşcărie!

În plin scandal cu Abi Talent, Alex Velea a dat lovitura! Ce și-a cumpărat artistul cu 500.000 de euro

Horoscop Zilnic Duminică 16 Mai 2021: Astăzi puteți simți o dorință puternică de a începe un nou proiect sau o nouă colaborare

Ludovic Orban e în stare de ȘOC! Lovitura a venit chiar de unde NU se aștepta

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Cum s-a terminat actuala ediție "Te cunosc de undeva". Adriana trandafir a câștigat concursul. Cui i-au căzut dinții

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies