Abi Talent a ieșit la mall și nu l-a urecheat nimeni! Ce a făcut ”Regele României” când s-a trezit cu câțiva copii care i-au cerut un selfie? VIDEO EXCLUSIV

Abi Talent a ieșit în oraș iar copiii s-au îngrămădit să facă poze cu el.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Scandalul cu Alex Velea și ”urecheala” primită în urmă cu o lună nu l-au speriat deloc pe Abi, ”Regele României”. Tânărul influencer a fost surprins de paparazzi WOWbiz.ro într-un centru comercial, asaltat de fanii din școala gimnazială.

De data aceasta a fost cu noroc pentru Abi, care n-a mai avut nici un incident pe drumul către un restaurant în care și-a luat cina, alături de câțiva prieteni printre care și Zbir (fost prieten bun cu Lino Golden, trecut în ”tabăra” lui Abi și care l-a acuzat pe Alex Velea că nu i-a plătit colaborările).

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Lino Golden, Faimosul de la “Survivor România”, despre viața la 100 de kilograme! Cum a reușit artistul să slăbească 30 de kilograme în trei luni: „Eram pe punctul de a chema ambulanța”

Citeste si: Fiica lui Giani Kiriţă îi ţine partea lui Abi Talent în conflictul cu Alex Velea! Roxana crede că Velea s-a făcut de râs!

Citeste si: Antonia o să turbeze când o să afle asta! Alex Velea a mărturisit că a făcut sex cu peste 50 de femei!

Arogantul Abi, amabil cu puștii

Și cu toate că muzica lui Abi nu este tocmai recomadabilă minorilor din cauza versurilor destul de vulgare, acesta pare să aibă destul de mulți fani de vârste mici. Puștii care visează de la 12-13 ani să devină ”Youtuberi” au năvălit peste ”artistul” îmbrăcat fistichiu și i-au solicitat un selfie cu care să se mândrească în fața colegilor de bancă.

Deși își vinde imaginea ca un arogant suprem, Abi s-a arătat extrem de amabil și a acceptat din prima să facă poze cu puștii. Până la urmă, de acolo a plecat și el și uite, acum, unde a ajuns: să se ia de guler cu ”greii” din showbiz.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate