Război între doi titani ai manelelor! S-a ajuns ”la cuțite”! Liviu Guță îl distruge pe Costi Ioniță: ”Fură curent”

Doi dintre cei mai vechi maneliști din România, Liviu Guță și Costi Ioniță, doi pionieri ai acestui stil muzical, au ajuns, zilele acestea, să se certe ca la ușa cortului, mesajele transmise de ei fiind mai mult decât dure, totul pornind, așa cum e lesne de închipuit, de la bani.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Costi Ionita
Costi Ionita a dat lovitura in America


In articol:

De curând, lumea manelelor de la noi este zguduită de un nou scandal. Iar Livu Guță, devenit un critic sincer, sdar extrem de dur, al lumii manelelor, fie că e vorba de cântăreți din noul val, fie că e vorba de cei vechi, l-a atacat de Costi Ioniță.

Citeste si: Acum chiar s-au hotărât! Scandalul e uriaș, Nicolae Guță divorțează de Cristina! Amănunte exclusive

Citeste si: Bogdan Mocanu, ironizat de Liviu Guță! ”Bogdane, mușchii nu sunt legați de creier”! Cum a început scandalul?

Citeste si: Scandal uriaș în muzică! Liviu Guță în face praf pe Axinte! Ce spune manelistul despre banii pe care impresarul îi datorează este halucinant

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

După un schimb de replici în care Liviu Guță spunea că ar fi fost puțin ”trișat” financiar de Costi Ioniță, acesta din urmă a decis să îi de ao replică pe măsură, explicând că, de fapt, orice intrare la el în studio produce costuri – lucru, de altfel, perfect adevărat și normal. Doar că felul în care a făcut-o l-a înfuriat pe Liviu Guță, acesta din urmă fiind, probabil, deranjat la maximum de încheierea mesajului lui Costi Ioniță: ”Să nu mai fim așa de frustrați și vă spun un singur lucru: Forță! Dar forță la muncă, nu la întins mâna”.

Liviu Guta
Liviu Guta, scandal urias cu Costi Ionita

”Vreau să îi răspund lui Costi Ioniță la mesajul pe care l-a postat pe pagina lui de Facebook. (...) Vreau să îi transmit lui Costi că eu nu am făcut acel video ca să îmi dea ceva, ci pur și simplu m-a deranjat comportamentul lui. (...) Pe mine nu mă interesează banii, cât mă interesează atitudinea și arogganța de care dau dovadă, vedetismele astea”, a spus Liviu Guță.

 

 

Și cum Costi Ioniță a dat ca exemplu curentul consumat în studio, Liviu Guță s-a dezlănțuit. ”Te-ai referit la curent, că un artist când vine la tine trebuie să plătească curentul... Mă pufnește râsul... În fine, probabil că furi foarte mult curent, părerea mea, când spui lucrul ăsta. (...) Probabil când vorbești despre curent te referi la faptul că noi am stat nonstop în studioul ăla, toată casa a fost plinjă de beculețe, ai avut și vreo 10 transformatoare, generatoare... Vreau să fac o paranteză: dragi soliști, de acum când vreți să colaborați cu Costi, fac o glumă, vă rog frumos să vă luați generatoare cu voi în studio pentru ca nu cumva să plătiți curentul. O fi un curent Versace, Armani sau Gucci... Cred că unor oameni au început să le cadă obrajii de la atâta obrăznicie”, a mai spus Liviu Guță, supărat ca niciodată pe Costi Ioniță.

Liviu Guță îl contestă, ca artist, pe Costi Ioniță

”Ești conștient că ce ai vorbit pe acel video este o aberație, este o prostie, este o inconțtiență. În peisele pe care le cânți, eu nu te-am auzit cântând. Ți-o spun din tot sufletul, tu doar zici ”Costi Forță, Costi Forță”... Atât! Felicitări pentru tot ce ai făcut și afară, în America sau unde ai fost, felicitări pentru ce faci în România, nu am nimic de obbiectat, dar să aberezi în halul ăsta că trebuie plătit curentul, producția... În primul rând, tu nu ai lansat albumul ăsta, ci alții, tu doar ai încasat bani”, a mai spus Liviu Guță.

Mai mult, Liviu Guță a simțit nevoia să îi dea ”decisiva” lui Costi Ioniță: ”Eu știu cine face toate piesele tale, echipa din spatele tăpu, dar nu mă interesează pe mine. Dar am vrut să punctez pentru că mai nou te dai ce nu ești. (...) Eu am voce! Lansarea ta în muzică se datorează lui Adrian Minune”.

Galerie foto 
Citește și:

Ultimul mesaj al lui Neluțu Stoian de pe patul de spital. Ce rugăminte a avut

George de la Puterea Dragostei, în lacrimi de ziua tatălui său. Ce mesaj i-a transmis

Akebono de la Puterea Dragostei, adevărul despre bătaie. Ce nu s-a văzut la televizor: „El s-a bazat că...”

Fratele lui Florin Salan a fost adus acasă. Primele imagini cu sicriul în care se află trupul neînsuflețit

Horia Moculescu, detalii după ce și-a făcut testul COVID-19! „Am avut toate simptomele specifice”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies