Război total la Puterea Dragostei! Declaraţii de la Jador! Vezi cum ar fi încercat Simina să-l "distrugă! EXCLUSIV!

Simina l-a atacat crunt pe Jador? Vezi ce spune solistul!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

In articol:

Jador este unul dintre cei mai îndrăgiţi concurenţi din casa Puterea Dragostei, tânărul fiind votat de multe ori “favoritul săptămânii”.

Artistul are mai bine de 300.000 de urmăritori pe instagram şi 100.000 pe facebook, iar comunităţile lui virtuale se măresc pe zi ce trece.

Citeste si: Imaginea cu Jador care face înconjurul internetului! Uite cum s-a pozat solistul! A slăbit foarte mult!

fara descriere

Ei bine, de curând, pe grupurile online înfiinţate de fanii celui mai tare show matrimonial al momentului au apărut capturi după nişte aşa-zise discuţii pe care Jador le-ar fi purtat cu iubita lui din România. În conversaţiile respective, solistul îi spunea prietenei că el participă la emisiune doar pentru notorietate şi beneficiile financiare şi că toate flirturile cu fetele din casă ar fi strict pentru show.

fara descriere

 

Foto explicaţie: aceasta este discuţia despre care Jador spune că este un trucaj

Simina l-a atacat crunt pe Jador? "O persoană la care am ţinut şi pe care o respect în continuare"

Cum era de aşteptat, cântăreţul a văzut şi el capturile cu pricina după ce i le-au trimis susţinătorii lui. Protagonistul nostru a fost extrem de dezamăgit, acesta bănuind că în spatele discuţiilor, nişte “făcături” cum spune el, ar fi nimeni alta decât fosta lui iubita, Simina, ajutată de susţinătorii ei.

Citeste si: Jador a dat lovitura! Simina şi Simona îl vor privi cu alţi ochi! Uite ce a reuşit să facă solistul! EXCLUSIV

fara descriere

"Simina şi susţinătorii ei încearcă să-mi strice imaginea, să par un făţarnic şi un oportunist. Sincer, sunt dezamăgit pentru că atacurile acestea vin de la o persoană la care am ţinut şi pe care o respect în continuare. Ea, din motive care mă depăşesc, vrea să mă distrugă! Este evident pentru oricine că discuţiile cu aşa-zisa mea iubită, care au apărut pe grupurile de fani, sunt nişte trucaje jenante, iar susţinătorii mei şi-au dat seama imediat. Sunt prea multe informaţii compromiţătoare pentru mine în doar câteva rânduri. Nici măcar nu este o "făcătură" inteligentă!", a declarat Jador pentru WOWbiz.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate