Războinica Iulia Aradi a spus adevărul despre fosta ei colegă de echipă! Ce a declarat despre Nicoleta Luncă

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Războinica Iulia Aradi a avut schimburi dure de replici cu fetele din echipa Faimoșilor. După eliminarea ei de la Exatlon, în echipa albastră a rămas o singură concurentă: Nicoleta Luncă.

Războinica Iulia Aradi, declarații despre Nicoleta Luncă, fosta ei colegă de echipă de la Exatlon

fara descriere

Într-o postare pe Instagram, Iuliana Aradi a fost întrebată ce părere are despre Faimoase. Războinica a preferat să răspundă diplomat și să își spună opinia despre fosta ei coechipieră, Nicoleta Luncă. Dacă atunci când era la Exatlon nu ezita să le înțepe pe Faimoase, de data aceasta a fost mult mai atentă și mai diplomată.

Citeste si: Elena Gheorghe, PRIMA declaraţie după cele patru puncte luate de Costin Gheorghe la Exatlon în meciul pentru vilă! "Trăirile noastre sunt demne de un reality show cu râs şi plâns" EXCLUSIV!

Citeste si: Nicoleta Luncă, declarații inedite la Exatlon: „Am ajuns să mă îndrăgostesc...”

Citeste si: Ionuț Jaguarul a vorbit despre Nella la un an de la despărțire! ”Fosta mea soție era geloasă!” Ce a făcut femeia în primele două săptămâni ale ”războinicului” la Exatlon! EXCLUSIV

"Nicoleta trece printr-o formă foarte bună și lucrul ăsta se vede. Mă bucur mult pentru ea", a declarat Războinica Iulia Aradi.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate