Răzbunarea fatală care i-a pus capac unui șofer de BMW. Ce i-a scris pe mașină iubita înșelată

Șoferul unui BMW alb s-a ales cu o pagubă imensă după ce fosta lui iubită a hotărât să se răzbune pe cel mai de preț lucru al său.

Distribuie pe:

fara descriere

In articol:

Înfuriată de atitudinea bărbatului care cel mai probabil o înșelase, fosta iubită a hotărât să se răzbune distrugându-i masina. Femeia care a fost enervată la culme, a luat un spray de culoare neagră și i-a scris bărbatului pe mașină cele mai jignitoare cuvinte. Pe portiera mașinii a scris mare cuvântul "curvar", ceea ce îl descrie pe bărbat ca fiind prins cu alte femei în timp ce era într-o relație. Pe capota mașinii femeia a scris cu aceeași idignare "porc misogin", după care a continuat cu portagajul mașinii scriind cuvântul "misogin". 

fara descriere

Citeste si: Ecaterina Andronescu, luată prin suprindere de vestea demiterii: "Am aflat de la televizor că am fost demisă"

Citeste si: Ultimă oră! Cui aparțin oasele din curtea criminalului din Caracal! E oficial

Citeste si: Andreea Bălan, revoltată în urma tragediei de la Caracal: "Ce le învăț, pe fetele mele: Să sune la 112 în caz de pericol sau pe noi, părinții?"

Citeste si: Andreea Bălan, revoltată în urma tragediei de la Caracal: "Ce le învăț, pe fetele mele: Să sune la 112 în caz de pericol sau pe noi, părinții?"

Fotografiile au devenit virale pe internet

Autotorismul parcat în centrul Bucureștiului a fost fotografiat de mai mulți trecători, care s-au amuzat de fapta iubitei înfuriate. Imaginile au fost postate în mediul online, devenind virale.

fara descriere

Internauții nu s-au putut abține de la comentarii: „Vand BMW porc ordinar edition cu usi curvar si eleron misogin editie limitata”, un alt utilizator din online a scris „mie mi se pare reclama gratuita. as vrea sa-mi scrie si mie cineva de astea pe bicicleta..”.

Posesorul BMW-ului a depus plângere la Poliția Constanța cu acuzația de distrugere și evaziune fiscală. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate