Răzvan Botezatu le dă ”reveneală” Clejanilor! Fostul prezentator, după ce Viorica și Ioniță s-au folosit de brandul lui: ”Nici nu m-au sunat”

Răzvan Botezatu s-a trezit cu brandul copiat de Viorica și Ioniță din Clejani. Cei doi au înregistrat o piesă folosind o marcă înregistrată de Bote: ”dă-ți cu reveneală”.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

razvan botezatu
Răzvan Botezatu și-a înregstrat ”reveneala” la OSIM

Viorica și Ioniță de la Clejani fac senzație, zilele acestea, cu piesa ”Reveneala”, interpretată împreună cu rapperul Macanache. Nici o problemă până aici, cu excepția faptului că numele piesei este înregistrată la OSIM de către Răzvan Botezatu care are un business cu haine cu exact aceeași sintagmă.

Botezatu spune că le-ar fi făcut Clejanilor ținutele la clip


In articol:

Dacă Vioricăi și lui Ioniță li s-a părut, probabil, haios să ia ”o vorbă din mediul online” și s-o folosească într-o piesă de pe urma cărora să facă bani, acest lucru ar putea să-i coste. Mai ales că Bote susține că pe el nu l-a sunat nimeni să-l întrebe dacă e de acord ca brandul înregistrat de el să fie folosit de către altcineva în scopuri comerciale.

Din fericire, Răzvan Botezatu nu pare să fie prea deranjat de faptul că Viorica și Ioniță s-au folosit de ”vorba lui” și nici nu vrea să se îmbogățească profitând de eroarea acestora. Fostul prezentator are doar un singur reproș: dacă l-ar fi sunat, le-ar fi asigurat ținutele pentru clip astfel încât toată lumea să iasă câștigată.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

viorica si ionita de la clejani
Viorica și Ioniță de la Clejani au folosit ”reveneala” în piesa lor

„Ma bucur ca replica #daticurevenela care a devenit virala prin oameni si pe care o tot folosesc in viata de zi cu zi si in mediul online a devenit sursa de inspiratie pentru toate domeniile. In special cel muzical. Nu pot decat sa bucur ca au folosit replica asta. Cred ca i-a ajutat foarte mult si in promovarea piesei. Puteau macar sa ma sune ca le faceam si tinutele pentru videoclip.”, a declarat Botezatu pentru starpopular.ro.

Reveneala, înregistrată la OSIM înainte de pandemie

#daticureveneala este o marca inregistrata la OSIM. Am inregistrat-o din luna martie pentru ca am avut destule „lupte“ in online cu aceasta replica care a tot fost preluata de diversi agenti economici in scopuri comerciale in mod abuziv. In rest nu ma deranjeaza daca aceasta replica pe care m-am chinuit sa o fac virala este folosita de oameni, atata timp cat nu imi afecteaza bussines-ul din punct de vedere comercial”, a mai spus Bote pentru sursa citată.

Sursa: starpopular.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Întrebarea care l-a dat peste cap pe unul dintre cei mai doriți burlaci din România! ”Ești iubitul lui Botezatu?”

Șoc în showbiz! Acum câteva luni aproape plângea în studioul WOWbiz.ro, acum zâmbește din nou! Care este secretul

Horoscop egiptean cu Mihai Voropchievici. Cel mai complet horoscop: previziuni inedite în funcție de ziua în care te-ai născut

”M-a cumpărat cu o cutie de baclava”! Dezvăluiri șocante din lumea showbiz-ului

Uraganul Bote a devastat stațiunea Eforie Sud! A distrus tot ce a întâlnit în drum

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies