Vedete

Razvan Botezatu, lovit si jefuit in timp ce se plimba pe faleza! "M-au recunoscut de la tv"

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
Razvan Botezatu a trait spaima vietii, zilele trecuta, in timp ce se plimba prin Braila. Aflat pe faleza, noaptea, fostul prezentator a fost jefuit de mai multi oameni.
 
Bote a fost lasat doar cu cheia de la masina si cu telefonul mobil. Razvan Botezatu povesteste ca a fost inconjurat de trei barbati, care i-au cerut o tigara si un leu. Ulterior, dupa ce l-au recunoscut, l-au lovit si i-au furat geanta de umar. Vedeta sustine ca avea la el portofelul, cardurile, actele si incarcatorul de la telefon.
 
"Am fost talharit la Braila. Era seara tarziu am fost sa ma plimb pe faleza, pe langa Dunare si au venit trei persoane, mi-au cerut o tigara, m-au intrebat daca am 1 leu. M-au recunoscut de la TV, imi ziceau ca eu bani. 
 

 

 
Le-am dat si tigara si bani si cand sa dau sa plec am simtit o lovitura in spate, am cazut jos, mi-au smuls geanta de umar in care aveam incarcatorul, portofelul cu carduri si acte infara de buletin... ce sa zic, a fost soc mare, am tipat, au fugit, noroc ca aveam cheia si telefonul in buzunar", a declarat Razvan Botezatu pentru spynews.ro. 
 
Galerie foto