Ultima ședință foto a lui Răzvan Ciobanu! Designerul voia să își șocheze fanii / Foto

Răzvan Ciobanu a fost, de-a lungul timpului, un adevărat excentric, designerul reușind să atragă, de fiecare dată, atenția asupra proiectelor pe care le avea în lucru.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere


In articol:

Înainte de a muri, Răzvan Ciobanu, spun sursele noastre, începuse pregătirile pentru un nou concept în lumea modei românești, concept pe care, deja, apucase să îl ilustreze, printr-o ședință foto șocantă.

Citeste si: Cadoul fabulos pe care i l-a făcut Razvan Ciobanu, chiar înainte să moară, Anei Morodan

Citeste si: Legătura secretă dintre Răzvan Ciobanu şi Mihaela Rădulescu! Ea l-a convins să recunoască faptul că este homosexual!

Citeste si: Adevărul despre decizia care a bulversat lumea la înmormântare! De ce au vrut ca sicriul lui Răzvan Ciobanu să rămână închis

Mai exact, la începutul anului, alături de un alt model, Răzbvan Ciobanu a realizat o ședință foto șocantă, una care anunța noul lui concept în modă. Din ședința foto cu pricina însă, pot fi publicate doat câteva imagini, nuditatea fiind la ea acasă, cu atât mai mult cu cât Răzvan Ciobanu nu era deloc inhibat când venea vorba de artă. Așa că, complet gol, regretatul designer s-a expus în fața camerei foto, alături de un model, bărbat, căruia nu i se vede figura, prezentându-și, astfel, o parte a colecției pe care o pregătea, fie că era vorba de cămăși, geci de piele, pantofi sau pantaloni.

Ședința foto, spun sursele noastre, a fost făcută la începutul anului și urma să ajungă pe piață chiar în momentul în care noul concept al lui Răzvan Ciobanu urma să devină public. ”Voia să își lanseze colecția odată cu expoziția foto. De altfel, una dintre fotografii devenise tablou în casa lui, era încântat de rezultatul fotografiilor. Zicea că i se potrivește la fix, chiar dacă era șocantă”, ne-a spus sursa citată.

fara descriere

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident cumplit de mașină

În a doua zi de Paște, în data de 29 aprilie, creatorul de modă Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața într-un accident de mașină dezastruos. El se îndrepta spre casă, de la Constanța. Acolo a fost la un festival celebru la malul mării unde se întâlnise cu niște prieteni. De atunci, de când a plecat, nimeni nu a mai știut nimic de designer.

Răzvan Ciobanu a murit într-un tragic accident rutier care s-a petrecut la ieșirea din comuna constănțeană Săcele spre Năvodari. După ce a pierdut controlul volanului, el s-a dat cu mașina peste cap de mai multe ori și s-a izbit violent de mai mulți copaci din zonă. Vedeta nu purta centura de siguranță și a fost catapultat afară din mașină. El a fost văzut de o localnică, care a și sunat la 112. Din păcate, când medicii de pe ambulanțp au ajuns la fața locului, nu au putut decât să constate decesul.

„Cercetarea la fața locului a indicat faptul că autoturismul în cauză ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanță de aproximativ 700 de metri prin câmp, ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști unde, din cauza denivelărilor de pământ, s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac. Conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind găsit de un martor, la baza unui arbust”, se arată într-un comunicat al Poliției Române, cu privire la decesul lui Răzvan Ciobanu.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate