Răzvan Fodor s-a reîntors în muzică alături de Smiley: „De doi ani ne alergăm pentru întâlnirea asta”. Fanii actorului au fost în delir la auzul piesei: ”Ai o voce specială”

Răzvan Fodor s-a reapucat de cântat.

Autor: Alis Pop

In articol:

Răzvan Fodor este una dintre vedetele cu ștate vechi de la noi, făcându-se remarcat cu mulți ani în urmă ca și cântăreț.

Vremea a trecut și Fodorică, așa cum îi spun prietenii, s-a lăsat de muzică și a devenit actor și prezentator, însă piesele de altădată, cu care făcea furori, încă sunt fredonate de fanii săi.

Citește și: Răzvan Fodor și-a speriat fanii după ce a dispărut de pe internet. Ce s-a întâmplat cu actorul: „Pentru cei ce s-au îngrijorat...”

Răzvan Fodor și Smiley, duet de excepție 

Astfel că acum, cu ocazia sărbătoririi României, cel mai sexi star TV, așa cum a fost desemnat în trecut, s-a reîntors la prima mare iubire: muzica.

Spre surprinderea tuturor, actorul a pus mâna pe microfon și a readus în atenția tuturor piesa pe care a lansat-o în 2001 și cu care a ajuns în topurile muzicale, dar și la sufletele multor îndrăgostiți. 

Citeste si: Șerban Huidu, momente de sinceritate. Mesajul pe care i l-a transmis lui Găinușă, după ce relația lor s-a răcit- kfetele.ro

Însă, nu a făcut-o de unul singur, ci alături i-a fost Smiley. Cei doi și-au reunit vocile și talentul, după mai bine de doi ani de când și-au pus acest lucru în gând.

„De doi ani ne alergăm pentru întâlnirea asta, iată că în sfârșit s-a înfăptuit. Sper ca acest moment să vă trezească amintiri frumoase. La mulți ani, România!”, a scris Răzvan Fodor 

pe pagina sa de Instagram.

Mai mult decât atât, odată ce duetul lor a ajuns viral, internauții au înroșit butonul de like și nu au încetat să îl complimenteze pe soțul Irinei Fodor, dar și să îl îndemne să se reapuce de muzică.

Cei din mediul online spun că este mare păcat că prezentatorul ține ascuns și lasă să se pună praful pe un asemenea talent.

Smiley, Răzvan Fodor

Răzvan Fodor s-a reîntors în muzică alături de Smiley

[Sursa foto: Captură video]

Citește și: Răzvan Fodor, dezvăluiri din viața de burlac: ”Necăsătorit fiind…” Ce făcea prezentatorul înainte să-i jure iubire veșnică Irinei. Soția i-a dat imediat replica

Mai mult decât atât, unii sunt de părere că Fodor și Smiley ar trebui chiar să scoată o piesă în doi, pentru că vocile lor sună foarte bine împreună.

Totodată, cei care-i ascultau muzica acum mai bine de două decenii sunt de părere că vocea lui Fodor a devenit și mai plăcută odată cu trecerea timpului, mai matură și mai caldă, ceea ce îi face să fie foarte nostalgici.

”Cea mai faină unire! În muzică, în oameni și în amintiri!”/ ”Excelent!”/ ”Fodore, apucă-te de treabă!”/ ”Răzvan, mulți dintre voi abia dacă scot un sunet pe ton, tu ai un talent înnăscut, păcat că îl irosești. Ai o voce specială, cântă mai des!”/ ”Nu știu de ce te-ai lăsat de cântat”/ ”Vrem mai multe piese cu tine, Răzvane”/ ”Ce frumos! Și de plăcerea din ochi tăi în timp ce cântai… nici nu mai are rost să discutăm”/ ”Să ne surprinzi mai des”/ ”Îmi era dor să-l aud pe Fodorică din nou cântând”/ ”Ai super voce, așteptăm melodii noi”/ ”Minunată colaborare”/ ”Răzvan, n-ai cum să nu cânți. Vocea ta e caldă, dar matură și foarte rock. Aproape că îmi place mai mult de Fodor de acum decât de Fodor de acum 20 de ani. Scoate piesele din sertar și cântă!”, sunt câteva dintre reacțiile celor care i-au auzit pe Răzvan Fodor și pe Smiley cântând.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Gina Pistol, În lacrimi la TV!: „Mă bucur că v-am avut în această aventură minunată”. Ce s-a întâmplat în semifinală?

Smiley are un tabiet de care nimeni nu știe! Chiar Pavel Bartoș l-a dat de gol: „Nu cred că am putea locui”

Smiley, probleme de sănătate de la primele ore ale dimineții. Artistul abia mai vorbește: „Intru în pauză”

Ani Crețu, momente de maximă tensiune în luna de miere! Nu va uita prea curând prin ce a trecut: „Au fost foarte multe cazuri fatale”

Vestea anului în România! Toți românii vor fi notificaţi. Guvernul a decis chiar acum

„M-am umflat tot.” Cum s-a afișat Liviu Vârciu pe rețelele de socializare. Greșeala pe care a făcut-o în vacanță

RĂZBOIUL MONDIAL, MAI APROAPE decât credeam. Viitorul lumii se decide la primăvară, în Ucraina

Smiley, probleme de sănătate de la primele ore ale dimineții. Artistul abia mai vorbește: „Intru în pauză”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies