Reacția incredibilă a Simonei Halep, după ce Irina Begu și Monica Niculescu au câștigat la meciul dublu și au bătut Cehia!

Celebra tenismenă Simona Halep a avut o reacție incredibilă la finalul meciului dintre România-Cehia.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  Pe contul de instagram al WTA Romania a apărut un videoclip, care ulterior a devenit viral, în ultimele momente ale meciului României cu Cehia. Simona Halep a fost extrem de atentă la pasele din joc, ba mai mult chiar a sărit de bucurie, la propriu, când a fost martoră la cel mai frumos eveniment din tenis din acestă perioadă: România s-a calificat în semifinalele FedCup!

  Citeste si: Jador de la „Puterea dragostei” este licenţiat în ştiinţe economice! Uite diploma care atestă că este specializat în afaceri internaţionale! FOTO

  Simona Halep a bătut-o pe Pliskova Karolina la FedCup

  Simona Halep a reușit să o înfrângă pe Pliskova Karolina la FedCup. Scorul a fost unul strâns: 6-4, 5-7, 6-4! În ultima parte a meciului de tenis, tensiunea s-a simțit pe ”câmpul de luptă” al sportivelor.

  Ba mai mult decât atât, Simona Halep se mai poate lăuda cu un alt succes: a învins-o și pe Katerina Siniakova: „A fost o atmosferă incredibilă, au venit foarte mulți oameni. Nu am simțit că suntem în deplasare. Le mulțumim românilor care au venit alături de noi astăzi și îi așteptăm să ne susțină și mâine.

  Sunt foarte fericită că am câștigat. Mai ales că este un meci din Grupa Mondială. Din punctul meu de vedere, am jucat ceea ce a trebuit, de aceea am și câștigat. Nu mă simt obosită, mă simt bucuroasă. Mă bucur că e 1-1, iar mâine e o nouă zi în care putem câștiga”.

  Galerie foto 
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate