
kanald.ro
Reacția lui Tzancă Uraganu, după ce restaurantul lui Pescobar a fost închis!
Vedete
Tzancă Uraganu a avut o reacție tranșantă, după ce restaurantul lui Pescobar a fost închis. Manelistul a spus tot public, fără să țină cont de nimic!
Unul dintre restaurantele celebre a lui Pescobar, din zona de nord a Capitalei, a fost închis, după ce reprezentanții ANPC au găsit mai multe nereguli. În urma acestei situații total neașteptate, mai multe persoane au reacționat public. Printre acestea se numără și Tzancă Uraganu, care s-a arătat revoltat de imaginile din local, apărute în mediul online. Iată ce a spus manelistul, la scurt timp după ce a fost făcut anunțul!
Anunțul făcut de către reprezentanții ANPC a uimit pe toată lumea, având în vedere că restaurantul celebru a lui Pescobar era foarte vizitat de către români.
Unul dintre cei care au ales să își spună public părerea este chiar Tzancă Uraganu. Manelistul nu a ținut cont de nimic și a postat pe rețelele de socializare un mesaj neașteptat, prin care își arată nemulțumirea cu privire la condițiile nepotrivite de funcționare a restaurantului.
Acesta este deranjat în principiu de ceea ce puteau pății copiii săi dacă alegea să meargă împreună cu ei la localul controversat.„Aveam o părere bună...Așa mergeam și îmbolnăveam copiii cu stricăciunile voastre”, a scris Tzancă Uraganu pe contul lui oficial de Facebook.
Restaurantul lui Pescobar, din Herăstrău
În urmă cu foarte puțin timp, Paul Nicolau, pe numele său real, a oferit primele declarații pentru WOWbiz.ro. Afaceristul a mărturisit că în acest moment restaurantul nu este închis și că, de fapt, situația e diferită de ceea ce s-a spus.
De asemenea, el a ținut să explice că nu a fost vorba despre mâncare alterată, ci doar despre temperatura neconformă în timpul transportului de marfă.
„Nu este închis restaurantul din Herăstrău, este foarte deschis. Nu e nimic închis, nu s-a găsit mâncare stricată. La ANPC, fructele de mare trebuie să stea la -18 grade și ei când deschid frigiderul și le găsesc la -15 grade, atunci ți-au confiscat marfa. Exact așa s-a întâmplat și la mine.
Clienții pot veni la restaurant, în număr foarte mare! Pot să meargă, acestea sunt niște chestii care au venit din urmă, ei propun suspendarea și dacă refaci ce constată ei acolo, tu poți să deschizi și în trei ore, cinci ore după. Nu s-a întâmplat nimic”, a dezvăluit Paul Nicolau, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.
Paul Nicolau