Reacţia şocantă a lui None când o femeie a jignit-o în ultimul hal pe Loredana Chivu! Tânărul a desfiinţat-o instantaneu! "Să-ţi dau şi ţie, gratis" EXCLUSIV!

None, reacţie şocantă după ce Loredana Chivu a fost atacată! Tânărul a desfiinţat-o instantaneu!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar


In articol:

Cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc este şi cel mai dezbătut subiect de discuţie în cercurile mondene, dar şi în rândul fanilor emisiunii fenomen "Puterea Dragostei". Este vorba despre None, un burlac extrem de râvnit și Loredana Chivu, una dintre cele mai sexy vedete de pe plaiurile mioritice.

Citeste si: Loredana Chivu și None de la Puterea Dragostei, atingeri senzuale în public! Cum au fost surprinși cei doi

Deși Mădălin None nu și-a găsit jumătatea în cadrul show-ului matrimonial la care a participat, el a câștigat inimile a zeci de mii de telespectatoare. De departe însă, cea mai de preț cucerire este inima celebrei blonde Loredana Chivu. "Porumbeii" au fost surprinși de paparazzi, recent, într-un local de fițe din București și imaginile tandre cu protagoniştii noştri vorbesc de la sine.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

În club, fosta asistentă tv a apărut îmbrăcată într-o ținută spectaculoasă. Salopeta mulată îi punea în valoare silueta perfectă, așa că este lesne de înțeles că tânărul a fost captivat de frumusețea ei.

Citeste si: Loredana Chivu a luat o decizie după ce s-a combinat cu None de la Puterea Dragostei: „Eu mă văd o nevastă casnică cu trei copii”

None, reacţie şocantă după ce Loredana Chivu a fost atacată! "500 de euro este preţul iubitei tale"

De atunci însă relaţia este din ce în ce mai serioasă, iar asta nu ne miră. Astrologii susţin că femeia Capricorn (n.r Loredana este născută pe 3 ianuarie) şi bărbatul Scorpion (n.r None este născut pe 21 noiembrie) se potrivesc pe toate planurile.

Şi ca să vedeţi cum reacţionează None când cineva îi jigneşte iubita, vă reproducem -atât cât se poate, căci limbajul este obscen- un schimb de replici dintre fostul concurent de la Puterea Dragostei şi o urmăritoare a lui de pe instagram.

"500 de euro este preţul iubitei tale, oficial a .... de la jumătate din populaţie. La câte...! Enjoy", este mesajul incalificabil al unei tinere pentru None.

Tânărul a răbufnit imediat şi nu putem să spunem că-l condamnăm.

"Oficial îmi permit să-ţi dau şi ţie, gratis! Nu uita că vorbeşti cu None", a răspuns acesta.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate