Reacția șocantă a părinților Roxanei după o săptămână de la bătaia încasată de Andy la Puterea dragostei! ”L-a ironizat!”

Roxana a fost victima unei violențe din partea fostului iubit în casă Puterea dragostei

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere


In articol:

Scandalul uriaș în care a fost implicată Roxana în casa Puterea dragostei în urmă cu câteva zile nu pare să îi fi sensibilizat prea mult pe părinții controversatei concurente. Drept dovadă, după ce tânără a încasat un picior și a fost scuipată de fostul iubit, Andy, eă nu au luat nicio măsură.

"Părinții Roxanei sunt niște oameni deosebiți și știu ce fată au acasă. În perioadă în care eram împreună, mereu vorbeam cu ei la telefon și îmi spuneau tot felul de lucruri. Îmi amintesc că mamă ei mă întreba dacă mai rezist în cuplu, în condițiile în care și ea conștientiza ce comportament vulcanic și greu de ținut în frâu are fiica ei", a povestit Andy în premieră pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Citeste si: Luiza, o elevă din Caracal, a dispărut de acasă! Părinții nu știu ce să mai facă: „Niciodată nu a plecat de acasă”

Citeste si: Plan roșu de intervenție! Accident teribil în România! Sunt 7 răniți după ce un pod s-a prăbușit peste muncitori

Citeste si: Bianca, în lacrimi la Puterea Dragostei! Are legătură cu Alexandru: "Mama mi-a spus să nu mă mai înjosesc în halul ăsta"

fara descriere

Roxana a luat bătaie la Puterea dragostei! Ce reacție a avut tatăl fetei la adresa lui Andy

După incidentele din show, atunci când Roxana a luat bătaie în casa Puterea dragostei, părinții au preferat să rămână la fel de liniștiți. Doar tatăl fetei, la un moment dat, probabil după câteva zile de gândire, a făcut un gest puțin neașteptat. "Tatăl ei mi-a trimis doar un mesaj la o postare. Nimic dur, ci o ironie, semn că nu are nimic cu mine", a mai dezvăluit Andy, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate