Renata Gheorghe, scandal cu vecinii: ”Și ratații noștri de vecini urlă să nu mai punem de mâncare porumbeilor!”

Fosta asistentă tv Renata Gheorghe este la cuțite cu vecinii din cauza porumbeilor.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Fosta asistentă tv Renata Gheorghe este la cuțite cu vecinii din cauza porumbeilor. Fosta iubită a lui Leo de la Strehaia a reacționat dur la adresa acestora, postând o știre în care se vorbea despre comportamentul autorităților din Germania în problema hrănirii porumbeilor, și ei afectați de lipsa hranei, pe care o primeau de la turiști. ”Pentru a opri infometarea porumbeilor in aceasta situatie critica pentru ei, generata de carantina noastra, in orasul Braunschweig din Germania au fost infiintate - din 28 martie deja! - 6 statii de hranire pentru porumbeii orașului”, așa suna știrea din Germania. 

Citeste si: Dragoste în vremea coronavirusului! Leo de la Strehaia: ”Păi, ce altceva să fac?”

Citeste si: Fosta iubită a lui Leo de la Strehaia s-a înfuriat pe soprana Felicia Filip! Renata e indignată că aceasta ar fi trimis nişte câini în mâna hingherilor: „Mai jeg decât jegul”

Imediat, Renata a postat și părerea ei referitoare la vecinii care fac scandal pentru faptul că ea hrănește în continuare porumbeii din zonă. ”Si ratatii nostri de vecini urla sa nu mai punem mancare porumbeilor pe pervaz ca vai fac mizerie!! Luati si spalati “incuiatilor” (si la minte si in casa), ca oricum sunteti sechestrati si nu aveti ce face!!”, a scris supărată fosta asistentă tv. 

fara descriere

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate