Repartizare licee 2020. Cinci fete au fost admise cu 10 în liceele militare

 Repartizare licee 2020, Cinci fete care au obținut media 10 au fost admise în liceele militare din țară.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

 

Repartizare licee 2020. Primele rezultate ale repartizării la licee au fost publicate în urmă cu câteva zile. Este vorba despre repartizarea la liceele militare. Potrivit rezultatelor repartizării la liceele militare, publicate pe site-ul admitere.edu.ro, ultima medie de admitere a fost 8.99.

Repartizare licee 2020. La Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia, mai mult de jumătate din numărul total de 120 de elevi admiși sunt fete. Una dintre fete a obținut și cea mai mare notă de admitere în liceele militare -10, singura medie maximă obținută de elevii care au optat pentru Colegiul Militar din Alba Iulia. Elevii admişi în acest an la colegiul militar din Alba Iulia au avut medii de admitere cuprinse între 9,15 şi 10.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Citeste si: Admitere liceu 2020. Ierarhia mediilor la Evaluarea Națională, schimbată de etapa specială

Citeste si: O adolescentă a sărbătorit nota mare la Evaluarea Națională până a intrat în comă alcoolică! Părinților nu le-a venit să creadă în ce stare au găsit-o

Citeste si: Rezultate admitere liceu 2020. Au fost publicate repartizările

Admitere licee militare! Ultima medie la Colegiul militar de la Breaza a fost 9,27

Repartizare licee 2020. Însă, în Colegiul Național Militar ”Dimitrie Cantemir” din  Breaza au fost 5 note de 10. Ele au fost obținute de 4 fete și un băiat. ”Cinci performeri, un băiat și patru fete, au reușit să obțină nota maximă 10. „Bobocii”, Mihail Damian Dumitrescu, Karina Maria Dragomir, Ana Ștefania Năstase, Beatrice Mihaela Popa, Iulia Andreea Stătescu, știu ce așteptări au de la instituția în care au ales să se formeze și sunt foarte hotărăți atunci când vine vorba despre propria lor formare”, se arată pe pagina de Facebook a colegiului militar din Breaza. Ultima medie de admitere la acest liceu a fost 9,27.

foto: Facebook Colegiul National Militar Dimitrie Cantemir Breaza

Urmatorul articol
Citește și:

Andra câștigă războiul pe care îl purta de câțiva ani cu un escroc. După ani de umilință, artista a făcut anunțul mult așteptat de fanii săi

COVID-19 ia cu asalt România. Autoritățile au raportat și astăzi un număr uriaș de cazuri noi de coronavirus

O vedetă PRO TV, infectată cu coronavirus! Panică în televiziune

Abi Talent, pe urmele lui Selly! A criticat dur sistemul de învățământ: „Mulți profesori din România sunt...”

Bilanț Covid-19, 28 septembrie! Câte cazuri au fost înregistrate după alegerile locale

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies