Replica lui Tudor Gheorghe, după ce a primit critici de la Funeriu și Caramitru, pe motiv că ar face propagandă pro-comunism: "Prostiile pe care le debitează..."

Tudor Gheorghe a fost acuzat că face propagandă pro-comunism și critică Uniunea Europeană, în contextul spectacolului "Degeaba 30", difuzat recent de TVR.

Autor: A.M.

Tudor Gheorghe a fost acuzat că face propagandă pro-comunism și critică Uniunea Europeană, în contextul spectacolului "Degeaba 30", difuzat recent de TVR.
Contactat de reporterii adevarul.ro, Tudor Gheorghe a preferat să rămână indiferent în fața acestor acuzații.

„Nici măcar nu le resping, nu le iau în seamă. Nu mă interesează prostiile pe care le debitează ba unul, ba altul.

Nu mă ating. E aşa de normal. Fiecare om are părerile lui. Te laudă mulţi şi te înjură puţini. Dacă nu exista nicio reacţie mi se părea ciudat. Dar bravo lor! Eu cred în ce am făcut şi nu numai eu. O vorbă frumoasă: câinii latră, caravana trece. Dacă ăsta e limbajul lor, să fie sănătoşi. Eu sunt mai delicat“, a spus Tudor Gheorghe.

Citeste si:C e avere are Tudor Gheorghe! Artistul a spus si ce pensie are!

Citeste si: Andra s-a săturat de masca de protecție. Artista a spus ce i se întâmplă când o poartă- bzi.ro

Citeste si: Un general face dezvaluiri halucinante despre Revolutia din 1989! Radu Beligan, acuzat ca ar fi predat un pistol automat cu care s-a tras, iar Tudor Gheorghe ca ar fi aruncat cu grenade!

 

Întrebat de aluziile negative trimise către Uniunea Europeană, artistul a spus că unii oameni au scos din context anumite afirmații din spectacolul său.

Citeste si: Cântărețul Tudor Gheorghe povestește experiențele sale cu drogurile: ”Îngeri de argint zburau în jurul meu”

 

„Dacă asculţi tot spectacolul, de la cap la coadă, îţi dai seama despre ce e vorba. Dar ei dacă nu au văzut spectacolul şi doar au luat fragmente... au scos din context. Spectacolul începe cu un omagiu profund, adevărat şi trist pentru cei care şi-au dat viaţa în ’89, pentru cei care au murit ca eu şi noi să stăm liniştiţi, să cântăm şi să putem să ascultăm aceste versuri.

Se cheamă «Degeaba», dar nu pentru că nu s-a făcut nimic în ţara asta, ci pentru că o generaţie întreagă nu mai are încredere. E ţipătul de disperare al unei generaţii care se vede debusolată, care nu mai are încredere în capacitatea creatoare a acestui popor, o generaţie care a fost păcălită, care a tot aşteptat şi a tot aşteptat şi nu se întâmplă nimic. Despre asta e vorba, nu că nu s-a făcut nimic.
S-au făcut lucruri. A, că avem de toate, da şi e normal să fie aşa. Fiecare înţelege ce vrea şi ce poate“,
a mai spus el.

 

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Tudor Gheorghe, acuzat că face propagandă anti-UE, după ce spectacolul lui, „Degeaba 30”, a fost difuzat la televizor. Artistul, aspru criticat: „Să-ţi fie ruşine, canalie...

Daniel Funeriu, atac fără precedent la Tudor Gheorghe! ”Mizerabile rapsod...”

Ce a apărut la mormântul Alexandrei Măceșanu? Tatăl fetei a adus fotografia mamei lui, care a murit în iulie 2018, după ce a fost mușcată de o insectă FOTO EXCLUSIV

Horoscop Zilnic Sâmbătă 17 Aprilie 2021: Taurii vor avea parte de câteva discuții mai aprinse, Gemenii au o stare foarte bună în decursul zilei de astăzi

Directorul Pfizer, previziuni incredibile despre COVID-19: Va deveni ca gripa. Când ne vom trăi vieţile normal

Irina Tănase îl DISTRUGE pe Liviu Dragnea! Fostul lider PSD este DISPERAT

Leacul care ne-ar putea proteja de Covid-19. Se poate dizolva în apă. Studiu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies