Daniel Funeriu, atac fără precedent la Tudor Gheorghe! ”Mizerabile rapsod...”

Daniel Funeriu, fost ministru al Educației, a lansat un atac fără precedent la rapsodul Tudor Gheorghe, plecând de la mesajul ultimului spectacol al artistului.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Furia lui Daniel Funeriu a pornit de la spectacolul ”Degeaba 30”, în care Tudor Gheorghe are melodii ale căror versuri sunt pesimiste și profund anti-UE.

Iată mesajul lui Daniel Funeriu:

”Băi Tudor Gheorghe, ia fii atent aici: cât ai fi fost tu de talentat în muzică și versuri! Primul meu coleg de bancă, Cristian Herbei și alți 1000 de oameni nu au murit pentru ca tu să-i dai cu zdranga zdranga la mandolină spunând că a fost degeaba! Băi talent: nu-ți e rușine la senectute să spui că e tot una să iei, când ai chef, avionul spre Paris, cu statul la coadă 4 zile pentru 25 de l de benzină? Băi nenicule! E tot una să vezi banane doar în filme americane sau să cumperi la orice oră din zi sau noapte la colț de stradă? Johnny Mandolină, e același lucru să stai iarna la 10°C sau să te lăfăi în Bali?

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Nu ți-e rușine ca de la înălțimea talentului cu care te-a înzestrat Dumnezeu să bagi minciuna că "a fost degeaba" în mintea oamenior care au făcut, prin sudoarea frunții lor, țara asta să stea la masă cu Germania, Franța și Spania în loc să facă plecăciuni dictatorilor din Congo și Coreea de Nord? Mizerabile rapsod: dacă nu era omorât ca un vierme idolul tău, Ceaușescu, eu și mii de ROMÂNI ca mine, care au luat calea pribegiei de tineri, ar fi murit fără să-și revadă frații și părinții, și tu spui că degeaba au trecut 30 de ani? Cine ești tu, mă, să-ți permiți să dai sentințe despre ce au realizat, în 30 de ani, românii? Da, pentru tine degeaba! Nu ai înțeles că lumea evoluează și respiră fericire, nu plenare PCR! N-o mai lungesc că e degeaba cu tine, și îți spun atât: să-ți fie rușine, canalie talentată! Să-ți fie rușine nici măcar pentru că ți-ai bătut joc de eforturile a 20 de milioane de oameni! Ci pentru că, la bătrânețe, ți-ai bătut joc de ce-ai făcut o viață întreagă, ți-ai bătut joc de talentul unic pe care l-ai primit de la Natură, ți-ai bătut joc de o țară și oamenii ei, pe care nu cred că ai să-i înțelegi vreodată! Pune-te, mă, în genunchi în fața copiilor acestei țări și cere-le iertare!”.

 

Mesajul lui Daniel Funeriu, postat pe pagina sa de socializare a strâns în câteva ore, mii de aprecieri și sute de mesaje. 

Citeste si: Tudor Gheorghe a rugat doi medici să-i injecteze heroină pentru un motiv halucinant: „I-am rugat să mă filmeze în timp ce mă manifestam”

Citeste si: Văduvei lui Cristian Ţopescu i s-a mărit salariul la TVR! Vezi ce venituri uriaşe încasează Christel Ungar!

Tudor Gheorghe, despre spectacolul ”Degeaba”: ”Copiii ăștia nu mai au demnitate”

Pe de altă parte, într-un interviu oferit în decembrie 2019 agenției Mediafax, Tudor Gheorghe spunea că „Degeaba” este „ecoul unei generații”, „copiii ăștia de 30-40 de ani cărora li s-a luat speranța, pentru ei e «Degeaba», anii ăștia care au trecut degeaba, ei nu mai au perspectivă, ei nu mai cred în potențialul creator al acestui neam, ei nu mai au încredere, nu le mai place limba română, nu mai au habar de istoria română, nu mai au demnitate și mândrie de români, nu mai au nimic, pentru ei strig eu: «Degeaba»”

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

CTP l-a făcut praf pe Gică Hagi pentru că acesta nu e interesat de alegerile europarlamentare: „Nu se deranjează până la cabina de vot, ca să schimbe ceva. Votul e cu mâna, e henţ”

Mama elevului olimpic ucis din Ferentari e devastată la parastasul de 7 ani al lui Andrei: ”Cel ce i-a luat viata băiatului meu traieste fericit in libertate!” EXCLUSIV

Un fost ministru o desfiinteaza pe Principesa Margareta pentru ca nu a avut grija de resedinta de la Savarsin: “Fa bine si plateste oamenii care lucreaza pentru voi acolo”

FOTO! Cum putea sa arate Daniel Funeriu in urma cu cativa ani! Fostul ministru al Educatiei avea parul des si aducea cu un actor de la Hollywood.

Se va isca o răscoală împotriva Reginei Angliei? Zeci de angajați au pornit o revoltă împotriva monarhului

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies