Reprezentanții unei benzinării din Timișoara, după ce au afișat la pompă prețul de 9,99 lei, își cer scuze. Cum au de gând să se revanșeze: „Nişte bişniţari de combustibil”

Reprezentanții unei benzinării din Timișoara își cer scuze clienților pe care i-au avut seara trecută. După ce prețul la pompă a ajuns la 9,99 de lei, acum sunt dispuși să înapoieze diferența de bani.

Autor: Alis Pop

In articol:

Seara de miercuri, 9 martie 2022, a fost una în care românii din întreaga țară au intrat în panică. Și asta pentru că la orizont se anunța, deși nu oficial, o scumpire exagerată a prețului de carburant.

Astfel, din dorința de a mai rămâne cu câțiva zeci de lei în buzunar, șoferii români au format cozi interminabile la benzinăriile din țară. Unii chiar cu venit cu recipiente în plus pentru a-și asigura stocul de carburant, când încă prețul nu se mărise.

Citeste si: Șoferiță, lovită de un alt conducător auto într-o benzinărie din Iași, deoarece s-a băgat în fața lui la coadă. Tânăra a ajuns la spital

Reprezentanții unei benzinării din Timișoară, după ce au afișat la pompă prețul de 9,99 lei, își cer scuze

Un bărbat face plinul la mașină

[Sursa foto: PixaBay]

Reprezentanții unei benzinării își cer scuze pentru prețurile mărite

Așa au făcut și conducătorii auto din Timișoară și din zonele adiacente. Doar că acolo, la o anume stație de carburant, prețul de la pompă ajungea aseară la aproape 10 lei pe litru.

În Timişoara, Dumbrăviţa, Giroc şi Moşniţa Nouă, respectiva stație de carburant a afișat un preț unitar de 9,99 lei atât pentru motorină, cât și pentru benzină, preț pe care ulterior l-a afișat la toate stațiile din țară.

Citeste si: Cine este Sorin Georgian Olariu, salvamarul care şi-a pierdut viaţa încercând să salveze un om din apele învolburate ale Mării Negre- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Situația avea însă să se schimbe după ce autoritățile au îndemnat șoferii să nu ma dea traficul peste cap prin formarea cozilor kilometrice de la stațiile peco, pentru că nu există motive de îngrijorare în

ceea ce privește creșterea prețului la carburant.

De frica unor posibile consecințe pentru creșterea bruscă a prețului de la pompă, stația de carburant a început să schimbe, din nou, costurile unui litru de benzină sau motorină. Asta până când, într-un final, la pompă s-a afișat tarifele de vânzare inițiale.

Mai mult decât atât, după scădera prețurilor de la pompă, la 7,85 pentru benzină şi 8,18 pentru motorină.,

reprezentanții stației de carburant le-au transmis și un mesaj public celor care seara trecută au alimentat de la ei, la prețul de 9.99 lei.

Conducerea își cere scuze pentru măsură bruscă pe care a luat-o și se arată dispusă ca, pe baza bonului fiscal, să restituie fiecărui client diferența de bani.

 „În urma deciziilor impulsive din data de 09.03.2022 la reacţia unora care au venit să alimenteze în tot felul de recipiente cantităţi foarte mari, într-un moment în care aveam informaţii de la parteneri referitoare la o creştere a preţului peste noapte cu sume însemnate şi riscul de a rămâne fără stocuri de carburant pe termen lung, fără să ne gândim la impactul asupra clienţilor de bună credinţă, vedem necesitatea de a veni cu scuzele noastre sincere, susţinute de înapoierea diferenţei de bani de la preţul iniţial la cel mărit, pe baza bonului fiscal. În speranţa că veţi reuşi să înţelegeţi reacţia noastră în condiţiile date, vă mulţumim anticipat”, au transmis reprezentații benzinării.

Decizia conducerii a împărțit oamenii în două categorii 

Citeste si: Cât au ajuns să coste benzina și motorina, joi dimineață, după ce românii au stat la cozi imense să-și facă provizii

În urma acestui mesaj, pe grupurile online ale bănățenilor, oamenii s-au împărțit în două categorii. Unii sunt de părere că este necesar ca cei care și-au făcut plinul cu 9,99 lei pe litru să primească diferența de bani înapoi și condamnă creșterea bruscă a prețului la carburant. Mai mult decât atât, spun că firma în cauză ar trebui amendată pentru măsura luată seara trecută.

„Nişte bişniţari de combustibil speculanţi de doi lei, mai penibil de atât nu se poate, dar ce e mai tare că unii au şi plătit. Aia este şi mai grav. Mă pun în pielea unuia care a alimentat ieri în nebunia aceea... Mi-e ruşine să ies din casă de “deştept” ce am fost”/ ”Se vor forma noi cozi? De data aceasta la... bani?”/ ”Să vă ţineţi banii pentru amenzile ce urmează”/ ”Azi timp de trei ore trebuia să fie preţul 4.99 lei ca să acceptăm scuzele, sau să dea diferenţa de bani înapoi”/ ”Las-o aşa cum a căzut, faptele vorbesc, nu vorbele. Ai şansa data viitoare să procedezi corect”/ ”Eu sper ca amenzile să depăşească câştigurile avute după scumpirile astea nejustificate! La situaţii de genul asta ar trebui făcute dosare penale!”, sunt reacțiile oamenilor din online, notează Adevărul. 

De cealaltă parte sunt și oameni care spun că nu este necesară restituierea banilor, mai als că firma este una privată, dar și pentru că nu a existat o obligativitate la mijloc, pe lângă faptul că șoferii care și au făcut plinul au dat tot traficul peste cap.

„Felicitări, nu am văzut de mult o atitudine atât de corecta, deşi la urma urmei nu trebuie să restituiţi nimic atât timp cât nu a avut nimeni pistolul la cap să alimenteze!”/ „Foarte bine au făcut! Trebuia să pună 20 lei şi sigur îşi rupeau gâtu toţi la alimentare! E privată, omul face şi pune ce preţ vrea! “Oile” decid dacă se bagă sau nu! Nu le da nimic înapoi”/ „Nu le-aş mai da nimic înapoi. Prostia se plăteşte! Din cauza lor, astă seară noi am stat zeci de minute în trafic pentru a ajunge acasă de la servici”, au comentat bănățenii. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

SUA anunță o lovitură cruntă pentru Rusia! „Nu suntem de acord să finanțăm războiul lui Putin”. Ce sancțiune aplică Joe Biden

EXCLUSIV! Cozi uriașe în benzinării! Oamenii au venit cu butoaie și canistre să-și facă rezerve de carburanți: "De mâine ajunge 11 lei/l prețul motorinei"

Prețul carburanților a explodat, 12 lei litrul de benzină? Scenariu sumbru pentru România după ce pompele benzinăriilor au rămas goale

Succes și bucurii pentru 7 zodii începând de astăzi

Soția lui Zelenski e distrusă. A MURIT! Olena Zelenska a izbucnit în lacrimi: Doare foarte mult

„Păcat că la TV arăți altfel” Gabriela Cristea, criticată dur în mediul online

Putin va fi înlăturat. Este știrea momentului în toată lumea

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies