Restaurantul lui Dani Oțil, aspru criticat de un client! Motivele pentru care nu va mai trece niciodată pragul localului: „Puiul încă respira”

Vedete

Restaurantul lui Dani Oțil, aspru criticat de un client! Motivele pentru care nu va mai trece niciodată pragul localului: „Puiul încă respira”

Un client străin și-a expus experiența total neplăcută de care a avut parte în restaurantul lui Dani Oțil.

Dani Oțil nu este doar om de televiziune de succes, ci și un om de afaceri care știe să facă bani și din alte surse, în afară de televiziune. Matinalul și-a deschis un restaurant de lux în București, cu care se mândrește ca fiind unul dintre cele mai selecta din zonă. Cu toate acestea, părerile clienților sunt împărțite sau chiar deloc satisfăcătoare.

Citeste si: Mama Geta, alături de Iancu, Denisa și Ileana la târg. Cu cât vând aceștia un kilogram de brânză proaspătă: “Produse tradiționale adevărate.”- kfetele.ro

Un străin i-a trecut pragul restaurantului lui Dani Oțil și nu a ezitat să scrie o recenzie, chiar dacă nu a fost deloc una satisfăcătoare. Chiar dacă prezentatorului TV își prezintă restaurantul ca fiind unul care oferă clienților săi o experiență mai mult decât satisfăcătoare, există și situații în care clienții au parte de una total opusă reclamei pe care și-o face.

Citeste si: Ahmed și Veronica au avut primul lor sărut? Primele imagini de la date-ul celor doi concurenți din „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Uite așa se cunoaște un gentleman adevărat! Poate pare băiat rău, dar când vine vorba de mama lui, Vali Crăciunescu este extrem de atent și îi face toate poftele| EXCLUSIV

Restaurantul lui Dani Oțil, criticat dur de un străin

Un client străin și-a expus experiența de care a avut parte în restaurantul lui Dani Oțil. Acesta a scris o recenzie pe Google în care a expus toate părțile rele, deloc puține la număr.

La final, acesta a dat de înțeles că ar fi vrut să expună și părțile bune, însă acesta nu există.

Citeste si: Mama Geta, alături de Iancu, Denisa și Ileana la târg. Cu cât vând aceștia un kilogram de brânză proaspătă: “Produse tradiționale adevărate.”- kfetele.ro

Citeste si: Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice- revistagalenus.ro

Citeste si: Marinela Chelaru s-a stins din viață cu o DURERE pe care nu a spus-o nimănui până la final. Toată lumea o vedea puternică, dar în sufletul ei era o rană adâncă. Și-a dorit, dar nu s-a întâmplat. A așteptat, a sperat...și apoi a fost prea târziu- radioimpuls.ro

Citește și: Cătălin Botezatu, bonă pentru fiul Gabrielei Prisăcariu și a lui Dani Oțil? Designerul a explicat de ce a ajuns în această situație: „Mă duc o săptămână să am grijă de el”

„Părțile rele:
– Intrarea se face prin zona de fumat, care este o incintă de sticlă care miroase oribil… Acesta este primul semnal, dar dacă faceți greșeala pe care am făcut-o eu și intrați totuși înăuntru, citiți mai departe…
– Am comandat un T-Bone doar pentru a afla că nu mai au carne de vită din cauza unei mese de englezi care au comandat-o pe toată;
– Am comandat un fel de bere doar ca să aflu că și englezii au comandat-o pe toată, așa că ospătarul mi-a recomandat alta, doar ca să se întoarcă și să spună că nici asta nu mai are. Am luat Heineken la sticlă care era caldă, am trecut la bere la draft…
– A venit mâncarea, doar că am aflat că un fel de mâncare nu era suficient de gătit… Puiul încă respira…
– Evident, le-a mai trebuit încă vreo 20 de minute pentru a găti cu adevărat acel pui, așa că eu și soția mea am mâncat pe rând…
– Celălalt fel de mâncare, ceafa de porc, a fost în cel mai bun caz mediu; Părțile bune:
– Aaaa, nu…”,  se arată în recenzia clientului respectiv.