Revoltă la Blăgești. A fost dezvăluit cel mai teribil secret al lui Viorel și Vulpița

Vulpița și Viorel Stegaru sunt criticați de vecini că și-au părăsit copilul, pe Maria. Personajele de la Acces Direct nu și-au văzut copilul de patru luni.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Revoltă! E cel mai teribil secret al lui Viorel și Vulpița
Revoltă! E cel mai teribil secret al lui Viorel și Vulpița


In articol:

Plecată din Blăgești, Vulpița încearcă să se mențină la nivelul la care s-a ridicat, să creeze rating pentru postul care a primit-o înn „casă” și să ajungă divă de București.

Numai că acasă, la Blăgești, un suflet plânge în fiecare zi din cauza dorului față de părinții săi. Asta pentru că fetița de nici trei ani nu mai este băgată în seamă nici de Viorel, nici de soția lui Viorel .

Vulpița face un sacrificiu?

Vulpița și Viorel nu ar mai fi dat prin comuna de baștină din decembrie, atunci când a avut prima apariție la televizor.

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Veronica Stegaru a fost nevoită să facă unul uriaș, acela de a-și lăsa fetița la Blăgești, în grija soacrei Ilinca, femeie care nu prea ar avea-o la suflet.

Maria întreabă zi de zi unde sunt Vulpița și Viorel

Fetița Vulpiței, Maria, plânge în lipsa părinților și întreabă zi de zi de ei, unde sunt și când vin acasă. Sătenii din Blăgești au povestit cum ar sta lucrurile în casa în care locuiește micuța Maria, dar și ce anume ar spune copila despre părinții ei, plecați la București.

Veronica Stegaru a avut o viață grea, așa că s-ar fi gândit la mariajul cu Viorel ca la o opțiune pentru un trai decent la Blăgești. Ajunsă în casa soacrei, tânăra s-ar fi lovit însă de reproșuri din toate părțile, iar când a aflat că este însărcinată nu a fost mai bucuroasă, ci dimpotrivă.

Revoltă! E cel mai teribil secret al lui Viorel și Vulpița
Revoltă! E cel mai teribil secret al lui Viorel și Vulpița

Cu toate acestea, imaginea Veronicăi Stegaru la Blăgești ar fi acum una bună, întrucât sătenii s-ar gândi la faptul că aceasta a rămas în București pentru a-i oferi fiicei sale un trai mai bun decât cel pe care l-a avut ea, notează cancan.

„Copilașul e la tanti Ilinca, are grijă de el așa cum poate. Mai auzeam că plânge după maică-sa, e normal, e mică fata, nu are nici trei ani. Nu prea înțelege ea ce se întâmplă… știu că Veronica nu și-a dorit copilul ăsta, de-abia se măritase cu Viorel și a rămas gravidă. Ce știa ea să facă… acum, asta e viața, măcar, dacă a ajuns la București, să nu uite de copilașul ăsta, să muncească pentru fetiță, că nu are săraca de ea nicio vină pentru ce se întâmplă între ei. Chiar dacă au plecat la București, Viorel și Veronica să nu uite de unde se trag. Mulți uită”, susțin sătenii din Blăgești, după cum ne-au informat sursele noastre.

 

Galerie foto 
Citește și:

Viviana Sposub, declaraţie de dragoste pentru George Burcea, după ce a pierdut duelul cu eliminare: ”Simt să-ți zic că te iubesc!”

Viorel Lis a fost la un pas de moarte! Prima reacție a Oanei Lis: „Să îmi găsesc un alt moș cu bani!”

Carmen de la Sălciua o umilește crunt pe Bianca Drăgușanu! Cum a făcut-o de râs în fața întregii țări. Alex Bodi a avut și el un rol

Adelina Pestrițu, schimbare neașteptată de look! Cum arată vedeta cu părul blond platinat: „Îți vine ca o mănușă!”

Bernadett de la ”Puterea Dragostei”, distrusă de Philip după operația de mărire a sânilor! ”Am plâns tot drumul după ce am plecat de la el”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies