Revoltător! Ce le-a spus Gheorghe Dincă anchetatorilor: „Ce frumos, îmi faceți...”

Cum îi ia în derâdere Gheorghe Dincă pe anchetatori.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Noi detalii șocante ies la iveală în legătură cu criminalul de la Caracal. La două săptămâni după ce s-a descoperit în curtea lui Gheorghe Dincă un butoi cu oseminte umane, criminalul din Caracal a reușit să îi revolte chiar și pe anchetatori.

Zile întregi, acesta a declarat că nu a avut nimic de a face cu Luiza Melencu și cu Alexandra Măceșanu, apoi a recunoscut că el este cel care le-a ucis.
În tot acest timp, anchetatorii au început să răscolească centimetru cu centimetru în casa și în curtea sa, găsind o mizerie de nedescris.
Încă din prima zi în care au ajuns la casa din Caracal, oamenii legii au fost îngroziți de ce au putut găsi înăuntru, iar Gheorghe Dincă se pare că i-ar fi luat în derâdere: „Ce frumos îmi faceți curat”, le-ar fi transmis suspectul criminaliștilor, conform a1.ro.

Citeste si: Florin Salam, de urgență la spital: „Nu mai știe nimeni nimic de el...”

Citeste si: Incredibil! Butoiul în care a ars Alexandra, făcut special de criminalul din Caracal pentru a ucide

Citeste si: Câţi bani câştigă, cu adevărat, Adrian Alexandrov! Logodnicul Elenei Udrea a făcut profit în România, chiar dacă a stat mai mult în Costa Rica!

Acesta intenționează să își vândă casa după curățenia generală prilejuită de percheziții.

De altfel, Alexandra Măceșanu i-a anunțat pe operatorii de la 112 că a găsit cartea de vizită a unui inginer de la cadastru, care se ocupa de locuința lui Gheorghe Dincă, pentru a avea toate actele în regulă pentru ca acesta să o poată vinde.

Familia Alexandrei Măceșanu crede că este vie

Chiar dacă autoritățile au anunțat că oasele descoperite în butoiul criminalului din Caracal au ADN-ul Alexandrei Măceșanu, familia tinerei de 15 ani refuză să creadă că adolescenta nu mai este în viață și așteaptă rezultatul unei contraexpertize. Alexandru Cumpănașu, unchiul adolescentei, susține că nepoata sa a fost răpită și violată, însă nu și ucisă.

„Eu nu cred că a murit nepoata mea. A fost răpită și violată. Miercuri, cu o zi înainte, Alexandra a ieșit la ocazie și a fost luată de criminal. Până joi, la ora 11.00, dispariția fetei a fost reclamată de părinți. Joi, după telefonul de la 10.30, încep căutările în zonă. Au început să caute prin tot orașul. O căutau pe Alexandra pe baza informațiilor date de Remus Rădoi”, a declarat Alexandru Cumpănașu.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate