Revoltător! Femeie de 55 de ani cu probleme psihice, violată în același timp de doi tineri! Ce pedeapsă au primit cei doi

O femeie de 55 de ani cu probleme psihice a fost violată în același timp de doi tineri.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Doi tineri din Iași au reușit să îngrozească o țară întreagă atunci când au recunoscut că au violat simultan o femeie cu probleme psihice.

La patru luni de la comiterea odioasei fapte, cei doi bărbați și-au primit sentința. Ei vor sta câte opt ani și opt luni în spatele gratiilor.

Doi tineri de lângă Târgu Frumos, Gheorghe Iancu și Constantin Luca, de 26, respectiv 24 de ani, sunt acuzați că au violat o femeie în vârstă de 55 de ani, cu probleme psihice.

fara descriere

După ce au consumat alcool, cei doi tineri s-au gândit pe data de 21 aprilie a.c să meargă la casa femeii, deoarece știau că aceasta locuiește singură și că are probleme de sănătate. Cei doi au intrat peste ea în casă și, după ce au amenințat-o cu moartea, au dezbrăcat-o. Au întreținut pe rând raporturi sexuale cu victima, apoi concomitent.

Citeste si: O femeie și-a incendiat iubitul, după ce a adormit! Motivul este șocant

Citeste si: Gheorghe Dincă, dus la testul poligraf! Ce le-a spus anchetatorilor azi, când i s-a prelungit mandatul de arestare

Citeste si: Accident cu 15 victime langă Craiova! Este PLAN ROȘU de intervenție

Judecătorul, îngrozit de dezinhibiția celor doi

A doua zi, femeia a povestit chinurile prin care a trecut, iar poliția a intrat imediat pe fir. Chiar și judecătorul a fost îngrozit de declarațiile celor doi.

La proces, Iancu și Luca au recunoscut violul simultan. Judecătorul de caz a spus despre cei doi că „au dovedit o dezinhibiţie dusă la extrem, capacitatea de a lăsa frâu liber instinctelor sexuale într-un mod deosebit de brutal, lipsa oricărei temeri faţă de consecinţele sociale/legale ale faptelor lor, precum lipsa oricărei empatii faţă de traumele pe care le provoacă unei persoane prin acţiunile la care s-au dedat fără niciun regret.“

Violatorii ar trebui să achite și daune morale de 20.000 de lei victimei. Sentința nu este însă definitivă, potrivit cancan.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate