REVOLTĂTOR O familie nu-și poate recupera bolnavul mort de COVID-19 din spital. Actele defunctului, de negăsit: „Fără bulentin nu putem lua cadavrul”

O situație halucinantă a avut loc la un spital din Craiova, unde o familie din Giurgiu nu își pot lua acasă ruda moartă de coronavirus. Reprezentanții spitalului spun că actele defunctului sunt de negăsit.

Pacient mort de Covid-19 nu poate fi ridicat de familie din spital
Pacientul mort de Covid-19
Autor: Loredana Dobre

In articol:

Pacient mort de Covid-19 nu poate fi ridicat de familie din spital
Pacientul mort de Covid-19

O familie din județul Giurgiu trece printr-o situație revoltătoare. După ce au aflat că ruda lor a decedat în spitalul nr 1 din Craiova, oamenii au pregătit totul pentru funeralii. Însă familia a fost informată de reprezentanții unității spitalicești că nu pot ridica cadavrul pentru că nu-i găsesc documentele de identitate și nici actele medicale.

Citeste si: Polițiști atacați cu bâte și pietre de zeci de persoane în județul Sălaj. Se cere intervenția urgentă a lui Marcel Vela!

Citeste si: Alex Bodi, vizibil afectat de moartea bunicii sale! Prima apariție după vestea tragică

Citeste si: Jador, șocat de ce a văzut în casa Marianei, fosta concurenta de la Puterea dragostei. ”Doamne, nu cred asta”

Familia așteaptă de trei zile să ridice cadavrul

Familia defunctului insistă să primească documentul de identitate al bărbatului și trupul acestuia ca să-l poată în înmormânta de trei zile. Reprezentanții spitalului din Craiova nu au răspunsuri pentru ei și îi trimit de la o secție la alta.

Citeste si: O mamă din Iași și-a băgat fetița în mașina de spălat a filmat-o cum se "învârte"- bzi.ro

Fratele bărbatului decedat a declarat pentru RomâniaTV că în ciuda promisiunilor din partea reprezentanților unității spitalicești, buletinul defunctului nu a fost găsit.

Joi seară noi am sunat la spital și am cerut actele fratelui meu, pentru că noi nu aveam buletinul ca să putem lua cadavrul. Am fost informați că buletinul nu se găsește, deși fără buletin știam că nu putem lua cadavrul.

Lucrurile au început să fie extrem de dubioase pentru noi.

Am apelat din nou telefonic spitalul din Craiova, unde am fost plimbat în jur de 15 minute între 5 secții ale spitalului: secretariat, Medical 1, Medical 2... am înregistrare cu tot ce s-a vorbit între mine și cei de la spital. Cei de la ATI mi-au spus că actele fratelui meu nu sunt acolo.

Am fost contactat de managerul spitalului care mi-a spus că actele fratelui meu s-au găsit, că el o să se ocupe personal de asta și că buletinul fratelui meu va fi cu siguranță găsit.

Spital Covid-19
Spital Covid-19

După alte 2 ore am fost sunat de un medic, de la Medicală 1 și mi-a spus că tot timpul buletinul fratelui meu a fost la ATI, eu cerând de 3 zile încontinuu informații despre cartea de identitate a fratelui meu.E

strigător la cer! Ei nu pot da o informație. Avem manageri care nu știu să managerieze un spital foarte important din Craiova.

După trei zile îmi zice că după o oră mă ocup de cazul tău! Am contactat înapoi medicul acela și i-am solicitat să-mi trimită o poză cu buletinul fratelui pe whatsaap. I-am spus că o să-i trimit o poză cu buletinul meu să vadă că sunt fratele lui și el să-mi trimită o poză cu buletinul fratelui, pentru că sunt convins că actul de identitate a fratelui e fizic la ei. Mi-a zis că el nu-și poate pierde timpul cu asemenea chestii”, spune acesta. 

Fratele pacientului mort de Covid-19 nu este sigur că situația se va rezolva curând. 

„În momentul de față eu am îndoieli că ei pot face ceva cu registrul populației din Craiova încât să-mi poată elibera fratele fără acea carte de identitate", completează el.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Sevtap Özaltun, personajul Özlem, sotia lui Ali, din “Dragoste si secrete”, a gasit secretul fericirii! „Dragostea aduce aer proapat in viata oamenilor”

Lovitură dură pentru Leo de la Strehaia, după ce shaormeria i-a dat faliment: „Mi-au dispărut 250 de milioane!”

Brăila, ca Beirut. 29 de tone de azotat de amoniu, depozitate necorespunzător

Horoscop Zilnic Marți 21 Septembrie 2021: întreaga perioadă este favorabilă pentru planul profesional și, implicit, pentru cel financiar

Va fi obligatoriu peste tot! E COD ROȘU. DSP a anunțat acum

Irina Tănase, umilința supermă pentru Liviu Dragnea. Cu cine a prins-o fostul lider PSD

Poza care îl DĂRÂMĂ pe Dragnea. Întâlnirea secretă despre care nu scoate un cuvânt. Ponta i-a făcut-o din 2018!

Ultima lovitură dată de Gică Popescu în sportul românesc: ,,Am investit împreună cu mai mulţi parteneri”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies