REVOLTĂTOR Pacienţii sunt puși să plătească halatele şi măştile cadrelor medicale după consultaţie. „Să ştie şi alţii la ce să se aştepte”

O clujeancă a apelat la o clinică privată din oraș și a avut parte de surpriza vieții când a primit nota de plată pentru consultație.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

Bonul plătit de pacienta din Cluj
Bonul plătit de pacienta din Cluj


In articol:

O femeie din Cluj a mers împreună cu copilul ei la o clinică privată din oraș pentru consultații. Când a primit nota de plată clujeanca a observat că pe bon erau trecute inclusiv măștile și halatele doctorului și asistentelor.

Şase halate şi trei măşti a avut de plătit femeia, pe lângă consultaţie, după ce a apelat la o clinică privată din oraş. Totuşi, de pacient s-au ocupat doar un medic şi o asistentă.

Citeste si: Coronavirus România, 15 august 2020! 1.328 de noi cazuri de îmbolnăvire cu Covid-19

Citeste si: Klaus Iohannis, însoțit de o altă femeie la parada de Ziua Marinei. De ce a lipsit soția președintelui de la evenimentul important

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Citeste si: Focar de coronavirus în TVR. Un nou comunicat al televiziunii publice

„I-a fost umflată nota de plată cu o sută de lei”

Întâmplarea a fost povestită pe Facebook de o prietenă a femeii. Ea a menționat că echipamentul sanitar pe care l-a plătit era cel folosit de medic și asistente.

Ştiaţi că dacă mergeţi la un spital privat pentru un consult puteţi ajunge să plătiţi şi MASCA şi HALATUL DOCTORULUI? Şi al celor două asistente? Halate chiar două bucăţi de persoană! Prietena mea, care a mers cu copilul la Centrul Medical Unirea din Cluj, a aflat asta abia de pe bon. Eu sunt uimită şi scârbită de modul în care i-a fost umflată nota de plată cu o sută de lei...  

Merită distribuită informaţia, să ştie şi alţii la ce să se aştepte...  PS: nu, halatele (6 la număr) şi cele 3 măşti nu le-a primit prietena mea. Ea a avut ce şi-a adus de acasă. Că ea nu avea voie fără mască în clinică”, a scris femeia pe Facebook. 

Până în prezent, Centrul Medical Unirea, care face parte din Reţeaua Regina Maria, nu a avut un punct de vedere în acest caz.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Un polițist rupe tăcerea în dosarul morții lui Emi Pian! Dezvăluiri șocante ies la iveală despre desfășurarea forțelor de ordine

Ultimă oră! Constantin Dinescu, fostul iubit al Mădălinei Pamfile a murit

Puterea Dragostei 16 August! Fotografia controversată cu Mona și Nicos apare pe ecrane. George: „Te deranjează că a apărut poza asta în fața camerelor?”

Drama prin care trece Silvia Dumitrescu. Artista suferă de o boală rară: „Este o boală pe care trebuie să o duc până la capătul vieţii”

Bilanț Covid-19, 28 septembrie! Câte cazuri au fost înregistrate după alegerile locale

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies