Rivalul lui Culiță Sterp de pe vremea când se iubeau cu Carmen de la Sălciua, propunere incredibilă: ”Aș merge acolo să concurez contra lui”

Culiță Sterp este cel mai în formă Faimos de la Survivor România și, chiar dacă acum e în Republica Dominicană, trecutul nu îi dă pace, iar provocările îi sunt aruncate.

Culita Sterp
Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Fost bun prieten cu Culiță Sterp, Cosmin Isăilă și Faimosul au avut de împărțit câteva episoade dificile în trecut, între ei aflându-se frumoasa Carmen de la Sălciua, prima soție a cântărețului...

Citeste si: Cum a trăit iubita însărcinată a lui Culiță Sterp momentul în care artistul a câștigat punctul decisiv la Survivor România 2021? A fost o adevărată nebunie! Video

”Nu aș refuza nicio secundă ocazia de a merge la Survivor România 2021. Ar fi interesant să lupt împotriva lui Culiță... Că eu nu am cum să ajung la Faimoși, totuși (râde, n. red.)”, ne-a spus în exclusivitate, Cosmin Isăilă. Cu toate acestea, ne-a dezvăluit fostul iubit al lui Carmen de la Sălciua, el nu ar fi încrâncenat nicio secundă. ”Ce a fost a fost, acum nici nu mai contează. Eu, trebuie să o spun, nu am nimic cu Culiță, am depășit acele momente. Sunt însă curios cum ar reacționa el, dacă el a trecut peste problemele din trecut”, ne-a spus, în exclusivitate, Cosmin Isăilă.

Cosmin Isaila si Culita Sterp
Cosmin Isaila si Culita Sterp erau prieteni buni

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Citeste si: Prima victorie a Faimoșilor, la Survivor România 2021! Care a fost recompensa din această seara

În altă ordine de idei, și o domnișoară care a trecut prin viața lui Culiță Sterp și-ar dori să meargă la Survivor România 2021. ”Mi-am plăcea să fac parte dintr-una dintre cele două echipe. Dacă aș fi la Faimoși, le-aș ridica cu siguranță moral și i-aș ajuta să câștige, cred că aș face față probelor chiar mai bine decât unele dintre fetele de acolo. Dacă aș fi la Războinici...

i-ași inhiba pe unii Faimoși cu care mă cunosc”, ne-a spus Larisa Judele, fostă concurentă la ”Puterea Dragostei” și despre care, de-a lungul timpului, s-a spus că a fost extrem de apropiată de Culiță Sterp.

Larisa Judele
Larisa Judele de la ”Puterea Dragostei” a cochetat cu Culita Sterp

Culiță Sterp și Cosmin Isăilă erau prieteni foarte buni

Culiță Sterp și Cosmin Isăilă, pe vremea când artistul nu se afla în divorț de Carmen de la Sălciua, erau prieteni apropiați, ei afișându-se împreună la mai toate evenimentele importante din viața lor.

Totul s-a stricat însă în momentul în care Culiță Sterp a pornit divorțul de Carmen de la Sălciua, iar cea mai sexy cântăreață de muzică populară s-a cuplat cu Cosmin Isăilă.

Cosmin Isaila si Carmen de la Salciua
Cosmin Isaila si Carmen de la Salciua erau impreuna dupa ce Culita Sterp s-a despartit de artista

Citeste si: Sora lui Culiță Sterp vine la Survivor România? Mama Geta a dat-o de gol: „Se duce la Survivor să le arate la Faimoase...”

Pe atunci, Culiță Sterp era convins că soția lui, Carmen de la Sălciua, l-a ”trădat”, încă de dinainte ca ei să decisă să se despartă, cu

cel mai bun prieten al său, Cosmin Isăilă, lucru pe care, de altfel, l-a făcut și public. Doar că relația dintre Cosmin Isăilă și artistă a durat un an, Carmen de la Sălciua luând decizia, pe atunci, să se întoarcă la Culiță Sterp, relația lor sfârșindu-se după doar câteva luni, de această dată, definitiv.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Mama Geta, primele declarații despre iubita lui Culiță Sterp! Cum s-au cunoscut cei doi îndrăgostiți: „I-a fost colegă la liceu”

Iancu Sterp, pus la zid de fani după plecarea lui Culiță la Survivor România 2021. Gestul care i-a scos din sărite pe internauți: „Câtă aroganță”

Primele imagini cu concurenții Survivor în Dominicană! Surpriză uriașă în echipa Faimoșilor: S-a alăturat o concurentă nouă FOTO

Smiley, noi detalii despre starea de sănătate a Ginei Pistol: „Se mișcă greu”

Au început tăierile masive! Acest spor dispare definitiv. Nu vor mai vedea banii

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Păcăliciul zilei. Georgiana Irimioaea, jurnalista care inventează știri

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies