Robert de la Puterea Dragostei, melodie dedicată lui Mary! ”Versurile spun povestea noastră de iubire” Primele imagini din videoclip VIDEO

Robert de la Puterea Dragostei pregătește o nouă piesă, de data aceasta melodia îi este dedicate iubitei lui, Mary.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Robert s-a lansat în muzică după ce a părăsit Puterea Dragostei alături de Mary. Cei doi formează acum un cuplu, iar în curând se vor și căsători.

După ce a scos prima sa melodie, care a fost extrem de apreciată, Robert pregătește acum o altă piesă. De data aceasta, melodia este dedicate lui Mary, iar versurile spun chiar povestea lor de dragoste.

fara descriere

”Am filmat videoclipul melodiei și foarte curând ea va fi lansată pe piață. Este exact povestea noastră. Povestea noastră în pași de dans a început, chiar așa a fost, după ce a intrat el în casa Puterea Dragostei, m-a luat la dans și de acolo a pornit totul. Fiecare cuvând ni se potrivește”, ne-a povestit Mary, care apare alături de Robert în videoclipul melodiei care se numește ”Povestea noastră”.

 

Mary nu a vrut să apară în videoclipul primei melodii a lui Robert de la Puterea Dragostei

Mary nu a vrut să apară și în videoclipul primei melodii a lui Robert, asta pentru că versurile erau triste și nu se potriveau cu relația lor, cu ceea ce trăiesc ei în această perioadă. ”Nu era cazul să apar în videoclipul ăla. Nu ni se potrivește nouă, este doar o melodie pe care Robert o cântă”, a afirmat Mary, fosta concurentă de la Puterea Dragostei despre prima melodie a lui Robert, ”Gata, nu mai pot!”. Totuși, melodia a avut un succes neașteptat pentru cei doi îndrăgostiți.

”Prima melodie pe care a scos-o a sărit cu mult peste ce ne imaginam noi, are 2,9 milioane de vizualizări în doar 4 săptămâni”, a mai spus Mary, care  e extrem de încântată de noua carieră muzicală a iubitului său.

Citeste si: Petrecere mare după cununia Siminei cu Alex Zănoagă! Parada ținutelor sexy ale concurentelor de la  Puterea Dragostei Rămâi alături de noi ca să vezi tot ce se întâmplă la petrecere FOTO &VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Mesajul emoționant publicat de Mary de la Puterea Dragostei, în ziua de Crăciun: „Mă face să zâmbesc în fiecare zi”

fara descriere

Mary de la Puterea Dragostei, cerută de soție de Robert chiar în noaptea Revelion

Mary și Robert s-au cunoscut la Puterea Dragostei, acolo unde au format un cuplu. Mary și Robert îți trăiesc acum povestea de iubire și în afara casei. De Revelion, Robert i-a dăruit iubitei sale inelul de logodnă și a cerut-o de soție. Nunta însă vor să o facă anul viitor, pentru că vor să fie un eveniment special în viața lor, pe care să-l pregătească din timp.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate