Robert Ionescu, despre relația cu Ella de la Puterea Dragostei ”E iubita fratelui meu”

Robert Ionescu, prieten bun cu Jador, a spus adevărul despre relația lui cu Ella de la Puterea Dragostei după ce s-a zvonit că bruneta nu-l mai bagă în seamă

Autor: Ana Maria Petre

In articol:

Robert Ionescu a fost prieten bun și cu Ella și cu Jador, așa că știe multe despre relația celor doi. Dar, ca un prieten adevărat, le-a păstrat secretele. Se pare însă, că la un moment dat, Ella s-a supărat pe Robert Ionescu, reproșându-i acestuia că e de partea lui Jador.

Robert a încercat să fie însă imparțial. Chiar dacă el și Jador se văd mereu, merg la sală împreună, iar de la întoarcerea Ellei în țară de la Puterea dragostei aceasta a fost distantă, tânărul a susținut-o în finală.

”Sunt apropiat de Ella pentru că este iubita fratelui meu. Așa că eu mi-am dorit să câștige Ella la fete și Philip la băieți”, a mărturisit Robert Ionescu despre Ella, chiar dacă zvonurile sunt că Ella după întoarcerea de la Puterea Dragostei nu l-ar mai fi băgat în seamă. De altfel, Ella s-a arătat revoltată și supărată pe mai toți concurenții de la Puterea Dragostei, considerând că din cauza voturilor din casă nu a câștigat în Finala Puterea dragostei. 

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Citeste si: Ella a răbufnit după ce a pierdut marele premiu de la Puterea Dragostei!! ”Nu am reușit să câștig Trofeul casei”

Citeste si: Andra Volos, prima reacție după ce Ella n-a câștigat sezonul doi Puterea Dragostei! Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu: ”Am fost 100% sigură!”

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, surprinsă în oraș cu Iancu Sterp: „Fără filtre, plus o amintire”

Robert Ionescu a susținut-o pe Ella, însă aceasta a fost dezamăgită de Jador în finala Puterea dragostei

Dacă Robert Ionescu și-a arătat deschis susținerea pentru Ella, Jador nu a dorit să își exprime public dorința de a fi alături de Ella în Finala Puterea dragostei.

Mai mult, a menționat că nu vrea să mai vorbească pe marginea acestui subiect și a anunțat că îi dă votul său lui Livian. Lucru care a deranjat-o pe Ella, care, imediat după finala Puterea Dragostei, a spus tot ce avea pe suflet.

  ”Eu mereu l-am susținut pe el (n.red pe Jador) în toate momentele importante din viața lui. Dacă el a decis că așa este mai bine, probabil, nu știu... Oricum, omul este foarte frustrat și, de multe ori, zice totul din frustrare, dar și cu susținerea lui și fără susținerea lui, am ajuns până unde am ajuns. Au fost alți oameni importanți care m-au susținut și a fost îndeajuns  ”, a declarat Ella de la Puterea dragostei, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro. Citeste CONTINUAREA AICI

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ce se întâmplă acum între Ella și Ramona de la Puterea Dragostei? ”Cel mai bun prieten poate fi fals”

Andreea Bălan a primit o vizită neașteptată. Cel mai important bărbat din viața ei a surprins-o în cel mai plăcut mod. Nu se mai aștepta la asta

Andra Volos vrea să se împace cu Mocanu?! Mesajul șocant transmis în urmă cu puțin timp: „Vreau să ne reîmpăcăm”

Bianca Drăgușanu, despre reușitele sale în viață: „Adevărata școală, care m-a ajutat pe mine să reușesc, este școala vieții”

Anamaria Prodan, în stare de şoc! Decizie radicală a agentului FIFA. Nu s-a mai uitat înapoi

Laura Cosoi îi DISTRUGE pe Smiley și Gina Pistol! I-a UMILIT în public ca niciodată!

EXPLOZIV. „Harry nu este fiul prințului Charles”. Criminalistul care a făcut public totul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies