Rodica Miron, asistenta TV care a înnebunit România, este o mămică fericită! Prima imagine cu bebelușul

Rodica Miron este în culmea fericirii la câteva săptămâni după ce a născut primul ei copil, o fetiță de care este extrem de mândră.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere


In articol:

Stabilită în Dubai și devenită soția unui britanic, fosta asistentă TV a născut, acum câteva săptămâni, o fetiță, iar de curând a decis să își expună viața de mămică...

Citeste si: Frumoasa Rodica Miron, declarații pe șleau despre fenomentul #MyDubai! ”La fel credeam și eu” | DEZVĂLUIRI

Citeste si: Ce sunt restricțiile impuse de autorități pentru niște adevărați bombardieri? Un moft! Cătălin Geolgău și tovarășul lui, show pe plajă VIDEO

Citeste si: Cel mai bogat rrom din țară s-a distrat de Paște ca la nuntă! Puiu Englezu a întins mesele în fața celor trei vile ale sale și a dansat pe rupte cu invitații săi! VIDEO

 

Primul copil al vedetei TV Rodica Miron este o fetiță și pare să o facă extrem de fericită pe fosta asistentă a lui Mihai Morar. De altfel, dacă sarcina și-a ținut-o în mare secret, afându-se că este gravidă abia cu câteva zile înainte de a naște, Rodica Miron nu este la fel de discretă atunci când vine vorba de viața ei de mămică. Așa că, zilele trecute, profitând de vremea perfectă din Dubai, Rodica Miron a ieșit în curtea casei și s-a lăsat fotografiată în compania fetiței sale, pe care, rpitector, a așezat-o în căruciorul cu care o plimbă.

fara descriere

Iar imaginea pe care a postat-o pe contul ei de socializare o arată pe Rodica Miron într-o formă fizică perfectă, urmele nașterii fiind de-a dreptul greu de observat. Purtând o rochie care i-a pus în evidneță bustul, Rodica Miron s-a fotografiat în fața garajului în care sunt adăpostite mașini de zeci, chiar sute, de mii de euro având în mână cel mai prețios lucru al ei: căruciorul fetiței sale, fosta asistentă Tv fiind, la modul evident, extrem de fericită că este mamă.

 

 

Rodica Miron s-a căsătorit cu iubitul britanic

 

”De doi ani și jumătate am o relație. Suntem ca și căsătoriți, deși încă nu m-a cerut, aștept încă, nu pot totuși să o fac eu (râde, n. red.). Dar sunt fericită cu el, ne înțelegem foarte bine și, cel mai important, ne potrivim și ne iubim”, spune frumoasa fostă asistentă Tv. Normal, cum relația lor a trecut deja testul timpului, Rodica Miron și iubitul ei, de origine britanică, au plănuit împreună afacerea. ”Ar fi culmea să nu recunosc că el a investit, de fapt, sumele necesare pentru a-mi deschide atelierul vestimentar de aici și că lui i se datorează Lobsterclawfashion sau birourile din Dubai Design District. El mi-a oferit încrederea necesară pentru a mă înhăma la o asemenea afacere, deși acum sunt ocupată până peste cap. Dar, simt eu, aici chiar merită să muncești, iar dacă ai afacerea ta și muncești în consecinîță, veniturile sunt cât se poate de serioase”, ne-a spus, anul trecut, Rodica Miron. Iar la ceva timp după, iubitul frumoasei Rodica Miron a luat decizia care a făcut-o pe ea fericită. ”Iubitul meu nu mai este iubitul meu. Este soțul meu pentru că ne-am căsătorit în secret. Acum sunt doamna Johnson. Este un băiat cumsecade. (...) Nici mie nu mi-a venit să cred când m-a cerut”, declara Rodica Miron la televizor, în noiembrie, anul trecut.

fara descriere

Rodica Miron a fost asistenta lui Mihai Morar

Rodica Miron a cunoscut celebritatea în România după ce, ani la rândul, a fost asistenta lui Mihai Morar și a defilat în zeci de prezentări de modă. Mai mult, senzualitatea fostei asistente Tv, ajunsă acum la 32 de ani, a făcut-o să fie extrem de curtată de mai toți fotografii, aparițiile ei în reviste dedicate bărbaților, în pictoriale incendiare, fiind de-a dreptul memorabile.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate