România se află sub amenințare. Un fenomen meteo extrem de rar va lovi țara noastră. Cum ne va afecta?

Meteorologii anunță că un nor uriaș de praf saharian va trece pe deasupra României în zilele următoare, fiind posibil ca în atmosferă să fie detectată o centrație mai mare de particule de praf.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

România se află sub amenințare. Un fenomen meteo extrem de rar va lovi țara noastră. Cum ne va afecta?

România, lovită de un nor saharian

Administrația Națională de Meteorologie anunță că în zilele următoare, țara noastră va fi lovită de un nor de praf saharian. În atmosferă s-ar putea detecta o concentrație mai mare de particule de praf, decât în mod obișnuit. Anunțul a fost făcut de specialiști pe baza informațiilor oferite de specialiștii în meteorologie de la Universitatea din Atena. 


In articol:

Citeste si: Focarul de coronavirus este de necontrolat! Un al treilea spital din România va fi militarizat

Citeste si: Tăriceanu: Nu vreau să votez prelungirea stării de urgenţă pentru că văd că deschide practic drum liber abuzurilor.

Citeste si: Țara în care bilanțul oficial e departe de realitate. Oamenii mor, sunt incinerați și aruncați în apă

Un nor saharian de praf va trece pe deasupra României în zilele ce urmează, informează meteorologii. Astfel, din cauza acestui fenomen meteorologi, în atmosferă ar putea exista o concentrație mai mare de particule de praf. Acest lucru se va întâmpla luni, dar și marți, în zonele de sud și sud-est.

Administrația Națională de Meteorologie a transmis că în perioada Sărbătorilor Pascale va fi vreme frumoasă, temperaturile putând ajunge până la 19 grade Celsius. Nopțile vor fi, în schimb, ceva mai reci pe tot teritoriul țării, înregistrându-se în jur de 12 grade Celsius, iar precipitațiile destul de slabe din punct de vedere cantitativ.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate