Tatăl Anei Maria, fata care a murit după ce a născut, a primit un mesaj cutremurător de la „Ghiorghe Dincă”: „Era următoarea victimă”

Tatăl Anei Maria a primit mesaje halucinante pe pagina sa de Facebook, la scurt timp după ce și-a îngropat fiica de 19 ani.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere

In articol:

Tatăl fetei de 19 ani este în stare de șoc după ce a primit o serie de mesaje halucinante pe pagina persoanală de Facebook.

Citeste si: Mihai Morar a publicat o superbă fotografie de familie, alături de fiicele lui: „Inevitabil, una din trei nu are chef de poze”

Citeste si: Școală de dans din Constanța, centru de abuzuri fizice și sexuale! Mărturii cutremurătoare: „Mi-a spus că alte fete și-au luat bătaie ca să învețe să stea în poziția capră”

Citeste si: Un cameraman de la show-ul din Asia rupe tăcerea! Ce se întâmpla când nu mai filmau: „Îi bănuiau a fi teroriști”

Tatăl Anei Maria, fata care a murit după ce a născut, a primit un mesaj halucinant de la „Ghiorghe Dincă”: „Era următoarea victimă”

În conversația făcută public pe contul lui de socializare, tatăl Anei Maria arată cum a fost batjocorit de un domn pe nume Ghiorghe Dincă. 

„Îmi pare rău pentru fata ta. Era următoarea noastră victimă”, este mesajul primit de tatăl Anei Maria. 

fara descriere

Bărbatul a făcut totul public cu mențiunea că individul care se joacă cu inima părinților îndurerați, ar trebui pedepsit. 

„Un tată care își pierde copilul și un nenorocit de om, o mizerie, ce a scris. Hai să îl facem vedetă, poate așa vede cineva să se sesiseze, să-i facem un dosar penal acestui individ", a scris tatăl Anei Maria. Ulterior a postat și o fotografie în care a arătat că l-a blocat pe acel Ghiorghe Dincă pe Facebook.

fara descriere

Internauții au reacționat imediat și au înțeles că la mijloc este o glumă proastă. 

Tânăra de 19 ani a murit la o lună după ce a devenit mamă din cauza septicemiei deoarece o bucată din placentă nu i-a fost curățată din uter, iar aceasta s-a infectat.
Părinții fetei au depus mai multe plângeri, iar Ministrul Sănătății a declarat că a demarat o anchetă și va fi făcut un control la spitalul Brăila.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate