Romică Ţociu a devenit bunic! Nora sa tocmai a născut

Bucurie mare în familia lui Romică Ţociu. Nora actorului a născut în urmă cu puţin timp la Spitalul Universitar din Bucureşti.

Distribuie pe:

Autor: R.L., Calin Perian

fara descriere


In articol:

Soţia fiului lui Romică Ţociu, Cătălin, a devenit mămica unui băieţel sănătos.

Citeste si: Satul din România în care toate femeile sunt gravide, în același timp! Cum a fost posibil

Citeste si: Cum a reacționat Violeta, fiica lui Ștefan Bănică, atunci când a aflat că mai are un frate. Andreea Marin: „Nu e treaba...”

Citeste si: Imagini de senzație cu burtica de graviduță a ”Mamei Natură”! Roxana Ionescu e nerăbdătoare să devină mamă

 

E bucurie mare în familia Ţociu! Romică Ţociu are un nepoţel.

fara descriere

„Cătălin, fiul meu, m-a făcut bunic, adică o să mă facă bunic! Cred că prin mai o să nască. Am primit confirmarea că e băiat, îmi duce numele mai departe!”, spunea Romică Ţociu la sfârşitul anului trecut, la scurt timp după ce a aflat că nora sa este gravidă.

Cătălin Ţociu, fiul lui Romică, şi Ligia, viitoarea lui soţie, au de astăzi o minune de băieţel. Micuţul a venit pe lume astăzi, în jurul orei prânzului, la Spitalul Universitar din Capitală.

Romică Ţociu, bunic. Nora lui a născut un băieţel

„Vrei să îţi spun sincer? Încă nu sunt pregătit. Încă îmi caut vorbele, încă îmi caut starea… Bucuria mi-am găsit-o pentru că e cu adevărat o bucurie să devii bunic. E adevărat că m-a luat prin surprindere veste asta. Am primit-o în picioare, după aceea m-am aşezat jos. Am băut o sticluţă de… primisem de la nişte prieteni o palincă mai deosebită, nici nu ştiu când am pus pahar cu pahar. Îţi dai seama că întâi a discutat cu mama ei şi au repetat, şi-au căutat cuvintele. Sincer să fiu, asta nu este o veste pe care o primeşti în fiecare zi. (…) Degeaba mi-ar plăcea mie , dacă nu era un pic pe sufletul Nicoletei, iar apropierea aia ne-a dat linişte nouă pentru că e foarte interesant să ştii că copilul tău este într-o relaţie frumoasă, într-o relaţie care are perspectivă. Cred că sunt vreo trei, patru ani împreună. Locuiesc împreună, locuiesc şi la noi, locuiesc şi la ei. Şi Daria a primit vestea că va fi mătuşă, nici ea nu ştie cum se procedează, cert este că a spus că o va iubi şi că îi va lua cele mai frumoase haine”, mai spunea Romică Ţociu într-o emisiune tv.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate