Rona Hartner a încercat să se sinucidă!

Rona Hartner a povestit într-o emisiune de televiziune că a încercat să se sinucidă.

Autor: M.B.

In articol:

Rona Hartner a povestit, pe vremea când avea doar 18 ani, a încercat să își încheie socotelile cu viața. Artista a vrut să se sinucidă, dar a fost slvată. 

„Eu am avut trei tentative de sinucidere, la 18 ani.

Am plecat noaptea pe mare, la 2 Mai. O persoană m-a salvat, am numit-o îngerul meu păzitor. Această persoană a apărut de trei ori în viaţa mea. Mereu vine în situaţiile critice. Nu ştiu cine e sau cum o cheamă. Atunci am înţeles că nu era momentul ca eu să pier”, a spus Rona Hartner în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Citeste si: Cum arată mormântul regretatei Denisa Răducu, după ce a ars ca o torță!

Rona Hartner, despre lupta pe care a dus-o cu boala

În urmă cu câteva zile, Rona Hartner a revenit în România după ce mai bine de șase luni s-a luptat cu un cancer nemilos la colon. „Am preferat să fac chimioterapia în Franța, a fost un chin, dar sunt bucuroasă că am putut depăși momentele grele și acum chiar sunt bine.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat forță să fac acele 12 ședințe dureroase și să fiu din nou pe picioarele mele. Este un miracol, dar pe de altă parte și un cadou pe care mi l-a dat cel de sus, să trăiesc și să văd viața cu alți ochi”, a povestit Rona într-un live exclusiv pe facebook-ul WOWbiz.ro

În premieră pentru WOWbiz.ro,

Rona Hartner avea să facă dezvăluiri uluitoare despre etapele tratamentului ei. „Primele ședințe de chimioterapie au fost groaznice, nu puteam să mănânc nimic, luam o fructă, făceam aftă în cerul gurii, încercam să ingerez un pic de legume, era și mai rău, aveam stări de vomă, dureri de cap, nu mă mai puteam ține pe picioare. Nici nu vreau să îmi amintesc cum încercam să supraviețuiesc, să rămân în viață, fiindcă am oameni care mă iubesc lângă mine, și chiar merit o șansă”, a spus vedeta.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Antonescu, însărcinată cu Ștefan Manolache, iubitul cu zece ani mai tânăr? Cum a dat vestea: „M-au năpădit poftele”

Scandal la început de an între doi cântăreți! Ce au de împărțit Abi Talent și Alex Velea? „Altfel îți dădeam un capac”

O femeie s-a dus la ginecolog și s-a făcut de rușine! Ce i-a găsit medicul în zona intimă: „Nu mă mai duc în viața mea la acel doctor”

Mirela Vaida se retrage de la cârma emisiunii „Acces Direct”

SE PREGĂTESC pentru ce e mai rău! Anunț cutremurător despre ce urmează în România

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Un nou Cernobîl la granița României? Explozie de proporții la o uzină secretă din Rusia

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies